058elf 3 sayısını hep sevmişimdir 🤗 bugünde denk gelmiş post açayım dedim 😂 Allah izin ederse son 46 gösteriyo uygulama, hepimiz sağlıcakla alalım inşallah ❣️
_Mother_ 058elf rabbim hepimize koaky ve güzel doğum nasip etsin inşallah 🙏 valla ben dün gece bir ara doğuruyorum sandık zaten 😂 ama demeki idrara sıkışmışım ondan sancı yapmış 😂😂😂
Mervee26 058elf Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Zaman azaldıkça heyecan artıyor ❤️
058elf Mervee26 aminn canım inşallah💜 gerçekten insan heyecanlanıyo ve sabırsızlanıyo artk kavuşmak istiyorum 🤭💜
058elf _Mother_ aminn aminn inşallah canım 🤗 bende geçen gün doğuruyorum sandım ama meğerse yalancı sancı dedikleriymiş öyle baskı yaptı ki eşimde yoktu arayacaktım gel ben doğum yapacam diye neyse ki geçti 😄 vaktinde gelsinler ama çok da bekletmesnler 😍
_Mother_ Mavimpembem yaaa 😂 😂 ne güzel 🤗 takipte kalalım birbirimizi bakalım kim önce doğuracak cinsiyetiniz nedir
_Mother_ 058elf aynen canım vaktinde gelsinler inşallah ne geç ne erken sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤗 benim kızım babasının evde olduğu geceler valla maşallah bizi uyutmuyor sancı dan ama evde yokken eşim çıtı çıkmıyor 😂😂 geçen öyle olunca kalkıp ayakta durdum ağlıyorum eşim uzan diyor ne uzanması bebek geliyor dedim 😂 adam korktu ne yapacağını şaşırdı rabbim onalrında yardımcısı olsun inşallah 🤗