Hilal70 36+2 haftalık hamileyim karnımdan ara da çıt çıt dıye ses geliyor tuhaf oldum, korktum açıkçası boyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?
Derin2828 Hilal70 Benimde aynı aynı gündeyiz eklem sesleri gibi düşünüyorum 😊 şükür verene artık ele avuca gelmeye hazırlar 🙏🏻🧿
_Mother_ Hilal70 burda okumuştum canım eklem sesi oluyormuş sağlıkla al kucağına 😘 bizde pıt pıt hıçkırık sesini duyduk darısı çıt çıt sesine inşallah 🤗 33+3 üz bizde
babyceylan Hilal70 eklem sesleri korkulacak bir sey degil. Buyuk ihtimal dogum sonrasi da 10 15 gun bazen 1 aya kadar da ayni sekilde el ayak oynatirken duyabilirsiniz.
Mondly Hilal70 doktor herkes onun bebekten geldiğini düşünür ama aslında o senin kemiklerinin sesi korkma bebek hareket ettikçe senden geliyor o çatırtılar tehlikeli değil dedi
Suheyla06 Hilal70 heyecanla bekliyorum 😍 şimdi bile oynadığında çok mutlu oluyorum o zamanları düşünemiyorum😂
Vuslat23 Bende de oluyo csnım bazen cok dönünce yada istemsiz ani eğilince toplanıyo ses cıkıyo hatta daha kalın kart kurt oluyo bazen:)) buyuduler
Umutlubirkadin Hilal70 Evet oluyor heyecan var yapmayin 🌸Buyuk ihtimalle eklem sesidir benim sipadq oluyordu
Sulbiye Hilal70 aynı hafta gündeyiz gece uyurken bende öyle ses duydum iki üç kere galiba eklem sesi burda okuduğuma göre.