Eskiayse Kızlar bacaklarımda inanılmaz ağrı var yürürken bile zorlanıyorum bazen kemiklerimin içi ağrıyo ateş atıyo magnezyum kullanıyorum fakat pek bi etkisi olmadı aynı durumu yaşayan tavsiye verebilecek olan var mı
Dilekcnkn Eskiayse benimde vardı ağrılarım varismiş meğersem ama tabi herkeste olacak diye birşey yok doktoruna söyle bir istersen
Cmileozdmr Eskiayse benim de dizden aşağıda var cnm özellikle de akşamları uyutmuyo beni sıcak tutmaya bak elinden geldiği kadar
Eskiayse Dilekcnkn yüzeysel bir iki varisin mevcut şu an ama yeni bişey değil yıllardır var ve hiç ağrı yapmamıştı
Fatihinannesiyavuz Bende de varış var oyuzden olur muş birde yağmurlu havalarda daha fazla ağrı oluyor soğuk su veya soguk biseyle temas edince iyi geliyor sicak daha çok ağrı yapıyor bilginiz olsun birde ben at kestanesi kremi sürüyorum hemen rahatlatiyor
cansuuylcn89 Eskiayse bende beşbuçuk aylığım iki gündür bacaklarım ağrıyordu dayanamadım parol içtim ve dinleniyorum ayaklarımı uzatıp
Madinanin-Annesi Eskiayse 33 haftamdayim en cok sikayet o ya geceler ruyadan kalkiyorum.genelde ayagimi uzatib yatdigimdada oyle oluyor bende karnima cekib yatiyorum geciyor