hamsicik55 Arkadaşlar yarın test vercem Allah nasip ederse. Kimi yerde tok git diyor kimi yerde aç. Üniversite hastanesinde yaptıracağım fakat daha önce devlet hastanesine gittiğimde idrara sıkışık olmadığım için 10 haftalık bebeğimi zor görmüştü doktor. Tecrübeli anneler yardımcı olur musunuz?
Selmanseda_ hamsicik55 ilk çocuğumda aç gittim tuvaletle alakası yok her şeyi göründü cinsiyet tarama testinde öğrendim
Ozge20ulu hamsicik55 ben tok gittim hiç bir sıkıntı olmadı sormuştum da zaten ye gel sonuçta o kadar süre aç kalma dedi gel git bekle ,sıkışık olmayı da ilk kez duydum senden, gerçi hamilelerin hep tuvaleti var ama 🤪🥰bana hiç öyle bişey demedi doktor
ozlemak42 hamsicik55 sıkışık olma durumunu ilk defa duyuyorum bende yani spiral için ultrasonda rahme bakmak için sıkışık olmanı istiyorlar ama hamilelikde öyle bişey yok bebeğin gorunmuyorsa daha çok küçüktür
OzgeAlya hamsicik55 Çok tecrübeli değilim ilk ikili tarama testine 1 ay önce girdim 13 haftalıkken ebeler çişini yap dedi çocuğu daha iyi görmek için birde aç tok farketmiyor kan verirken 😍🤭
hamsicik55 Selmanseda_ bende anlam veremedim kimine git sıkış gel demişler 😃 hazırlıklı gideyim dedim de ne olur ne olmaz
hamsicik55 Ozge20ulu sorma oksururken bile tuvalet hazırda bekliyor 🤣 teşekkür ederim yorumlarınız için. Aslında özelde böyle birşey yok aksine doktor sıkışık gelmeyin bebek net görünmez demişti makinaya bağlı bir durum heralde
Selmanseda_ hamsicik55 herkesi sağdan soldan duymayla işte yanlış yönlendiriyorlar artık 2.hamilelik olduğu için biliyorum 😂
Ozge20ulu hamsicik55 uzun sürüyor ikili test en az30 dakika sürse okadar tutabilecekmisin işkence bide ultrason aletini bastıracak kasıklarına damarlarını incelemek için girmeden önce sor boşuna işkence çekme🙄
hamsicik55 Selmanseda_ Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İlk hamileliğim haliyle çok zor geçiyor birde bu testler git gel Allahım sabır versin bizlere 🤲😊
hamsicik55 ozlemak42 Bazı forum sitelerinde sıkışık olma durumu bebeğin plesantasına göre değişkenlik gösterebiliyormuş bende devlete geçen hafta gidince sıkışık olmadigim için tahmini görüyorum demişti dr. Nolur nolmaz sorayim dedim. Özele gittik 8 haftalık bebeği net görmüştüm 10 haftalık koca bebeği göremedi 😊
Ays0 Fark etmediğini söyledi doktorum ve tok yaptırdım ben zaten normal ultrason gibi tek farkı özellikle burun kemigi ve ense kalınlığı ölçülüyor üstüne de kan veriyorsun
Mervesavas hamsicik55 benim gibi olmus durumunuz idrara sikisik gitmek zorundayim rahmim geride oldugu icin siz yinede doktorunuza sorun ama sikisik gitmenizde fayda var yoksa tuvaletinizi beklemek zorunda kalirsiniz benim gibi
hamsicik55 Mervesavas 1 çay 1 buçuk litre suya sıkışıyor da bulantidan nasıl içeceğim onu düşünüyorum 😊 inşallah hayırlı sonuçlar alırız yine gidince bir sorarım
Mervesavas hamsicik55 simdiden gozunuz aydin rabbim yavrularimizi sagsaglim kucagimiza almamizi nasip etsin insallah🤗
babycool hamsicik55 ben ac gittim ama fark etmiyor sanirim sıkışık istemediler utrasonda lavaboya git gel dediler 2 kere gittim öyle baktı