2bebekannesi___ Merhaba kızlar tatlı yersen erkek ekşi yersen kız olayına inanıyor musunuz doğru çıkanlar var mı? Ben daha 9. haftamdayım ama çok merak ediyorum tabiki sağlıklı olması başta geliyor ama bizim gönlümüz kızdan yana❤️ Sizin fikirleriniz neler ?
SemaOner 2bebekannesi___ valla kizimda tatli kolik olmustum her gun yas pasta cikolatali ve cikolata yiyodum sonuc kiz ikinci gebeliğin fazla aramiyorim tatlıyı 😀
rukiyyee 2bebekannesi___ ilk oğlumda çikolata ikinci oğlumda limon şuan kızıma hamileyim tuzlu ve limon acaip yedim
Morphelus 2bebekannesi___ eksi turşu acıya kız derler ama benim erkek 🥰 mide bulantın coksa kız derler benimde siddetliydi 4.aya kadar. Erkek bebek anneyi güzelleştirir kız çirkinleştirir derler, masallah benim oğlum dünyanın enn cirkğn insanı yaptı beni😂
Funda38 2bebekannesi___ inanmiyorum 🤣 oglumda acayip eksi yerdim simdi ise yine yiyorum ama o kadar dedil daha cok tatli yiyorum hemde acayip sonuc kizim olacak 😊
Hilmus Oğlumda tatlı delisiydim kızımda ne olursa yiyorum hatta anlamadim karman karişik ne ekşi ne tatli istemio canım
_Mother_ 2bebekannesi___ bence alakası yok ama tutanlar vardır mutlaka bir teori sonuçta ben hep tatlı yemek istedim ama bebeğim kız
058elf 2bebekannesi___ ekşi sevmeyen ben hamilelikte limon yer oldum kızım olacak inşallah 🤗 ama yanı sıra tatlı da yedim 😂 cinsiyetle alakası yok bu durumun sadece eskiler söylemiş 😌
Ablay26 Açık tenli ve soğuk kanlı olacak bebekler ekşi ve tuzlu yedirtir , koyu tenli ve sıcak kanlı bebekler tatlı yedirtir derler ne kadar doğruysa 😅
rukiyyee Ablay26 aa ilk defa duydum bunu gerçekten ilk oğlum esmer bnm gibi onda çikolata yedim ikinci oğlum beyaz tenli sarışın onda ekşi yedim şuan kızıma hamileyim bunda da tuzlu ve ekşi yedim gerçrkten doğru mu acaba
Cansuervaa 2bebekannesi___ 13 haftalık kızım var oğlum olsun istiyorum gene de hayırlı ve sağlıklı en önemlisi 🙏
Ablay26 2bebekannesi___ benimde bebekliğim beyaz tenli ve sarışın eşimin de beyaz ten ve sarışınmış muhtemelen bebeğimizde beyaz tenli sarışın olur diye düşünürsek bu teori bize de uyuyor 😅