minikturta Hanımlar hepinize iyi geceler diliyorum öncelikle 😘 3 gündür çok kötü öksürüyorum malesef 😏 hayatımda ilk defa nane limon ıctim ama onuda korkuyorum bildiğiniz güzel doğal yöntemler varmı bu illeti sokup atacak 😪 şimdiden teşekkür ediyorum bu arada 22+4 haftalığiz 😘
kbramehmet minikturta gece yatmadan göğsünüze ve sırtınıza vicks sürüp sıcak havlu koyun sabaha kadar kalsın gece yatmadan ayağınızın altına vicks ya da limon sürüp çorap giyin bide bal karabiber zencefil karıştırıp yiyebilirsiniz yada pekmezin içine karabiber kayıp yiyebilirsiniz geçmiş olsun
ykbr minikturta bende de öksürük çok oluyor gece gece defalarca kalkıyorum lavaboya astım bronşit var malesef bebek büyüdükçe baskı yapıyor öksürük artıyo sanırım😑
ykbr minikturta taze yaş zencefil alıyorum pazardan bir parça doğrayıp kaynar su katıp içiyorum iyi geliyor biraz. Birde su kaynatıp kekik yağı damlatıyorum 4-5 damla onun buharı da iyi geliyo yumuşatıyo boğazımı dene istersen canım
babycool minikturta nir haftayı gecti griple uğraşıyorum öksürük kaldı bende de ilac vermiyor doktor annemin yillarin tarifi var söküp atıyor mide bulantimdan dolayi ben yapamadim soganlari dogra uzerine bal gezdir baya ikisi suyu birbirine karissin suyunu ic şurup gibi canim üstüne bi sey yiyip icme etki etsin cok gecmis olsun
elisa123 Toz zencefil ile balı karıştırıp macun gibi bir tatlı kaşığı ye iyi geliyor birde ılık süt ve bal içebilirsiniz insAllah faydasını görürsün
minikturta elisa123 ay evet bal süt yapıyorum içine de biraz karabiber koyuyorum ama işte bikac saat iyi ediyor sonrası yine aynı 🤭
kbramehmet minikturta dene canım gerçekten çok iyi geliyo ballı süt de baş ucunda dursun gece boyunca öksürük geldiğinde yudum yudum iç o da iyi gelir
minikturta ykbr ay beni hiç sorma ne güzel evimde oturuyordum kayinvalidem ameliyat oldu onun yanına geldim eşimin işi gereği gorumcemin oğlan hastalanmış huylandım bana da geçti 😏 astım bronşit de çok kötü rabbim sağlığını versin inşallah 😘
ykbr minikturta Amin sağolasın canım. Geçmiş olsun kayınvalidene. Bazen öyle oluyo birinden duyunca seninde öksürmen geliyo 😄 Birşey olmasın da psikolojikse geçer inşallah.
minikturta svkzynp ay hadi inşallah valla boğazımı falan geçtim artık bebisime üzülüyorum araştırdım etki etmiyormuş ama olsun yine de içim rahat etmiyor 🤭
minikturta ykbr yok bu psikolojiyi geçti salya sumuge dönmek üzere 😀😀😀 Allah razı olsun sekerim rabbim kimseye vermesin hicbir hastalık 😪
ykbr minikturta Amin canım amin dikkat et ilerlemesin çok geçmiş olsun. İnşallah iyi gelir buhar makinesi canım😘😊
minikturta ykbr amin inşallah çiçeğim sana da çok geçmiş olsun annemden biliyorum geldi mi gitmiyor astımın öksürüğü ay duygulandım Aglicim senin için 😪