babyceylan Cumartesi sezeryan dogum yapilinca pazar gunu taburcu ediliyor mu yoksa pazartesine sarkitiyorlar mi?
ozlemak42 babyceylan degerlerine göre değişiyor 24 saat de taburcu ediyorlardi normalde ben 3 gün yattım kansızlıkdan
mrveyvz babyceylan 2. Sezeryanımı olucam canım sezeryanda 48 saat dolmadan taburcu edilmiyor. Yani devlet hastanesinde öyle ama özeller nasıl bilemem 🤷♀️
Mira1453 babyceylan eğer özelde olacaksan her hangi bir sıkıntı yoksa pazar günü taburcu ediyorlar eğer devlet hastanesiyse pazartesi taburcu ederler
babyceylan ozlemak42 onu biliyorum da her sey yolundaysa pazar gunu taburcu ediliyor mu onu merak ettim
ozlemak42 babyceylan pazar günü taburcu edilmiyor diye biliyorum şimdiye kadar da hiç duymadım sadece cumartesi edildiğini biliyorum eger erken saatlerde doğum olacaksa hersey normal giderse aksamada cikarirlar
Dilek-Can babyceylan ben pazartesi doğum yaptım salı taburcu ettiler tuvalete çıkamamıştım idrara çıktım ve gaz çıkarttığım için doktorum taburcu etti hastaneden hastaneye fark vardır tabi
babyceylan Dilek-Can hafta ici 1 gun tutuyoar cuma cumartesi de taburcu islemi yapiluyor ama pazar gunleri yapiluyor mu onu merak etmiştim
Busehnm babyceylan gazınızı çıkarırsanız genel olarak pazar da olsa taburcu ediyorlar hele suan pandemi dolayisyla hic tutmak istemiyorlar hastanede
Eda-kmrcu babyceylan sezeryan oldum sohbet ederek ameliyat oldum hiç birsey anlamadım 2 bucukta dogum yaptım öğlen akşamda ayaga kalktım yani çok eğlenceli geçti benim 😀
babyceylan Eda-kmrcu bende ilki sezeryandi buda oyle olacak ama merak ettigim pazar taburcu ediliyor mu oydu