Gizemcankilinc Herkese merhaba hamilelik doneminde tüy dökücü krem kullaniyormusunuz kullanıyorsunuz hangi marka
2bebekannesi___ Gizemcankilinc valla ben ağda yaptırıyorum kremlerin jiletten farkı yok kullanma derim
Jesca Gizemcankilinc içeriğinde bulunan kimyasallar yüzünden pek önerilmiyor bence sizde kullanmayın bebek için zararlı
Dileknur-1005 Bmom kısa sürede cıkıyo malesef 1 hafta gibi bi süre ben ağdaya cesaret edemediğim için bu yönteme devam ettim bekarlığımdan beri weet kullanıyorm
Gizemcankilinc Bende bir kac yerde kimyasal oldugu icin onerilmiyor yazisi gorunce sizlere danışmak istedim
Dileknur-1005 Ozge20ulu haklısın evet ama ağdaya da bir türlü cesaret edemiyorum jiletle devam edicem sanırım artk
Dry34 Kızlar daha dün doktora gittim ağda yapsak zararı olur mu dedim kesinlikle hayır dedi lazer yaptırmak zararlı ağda yaptırabilirsiniz sonuçta içine bişi sürmüyorsunuz dedi . Tüy dökücü yerine ağda yapın
Ozge20ulu Dileknur-1005 aynen agdaya gitmesi sıkıntı coronadan markete gidemiyoruz jilette göremiyoruz 🤪hamile kalmadan lazere gitmek lazımmış biz geç kaldik
Ceydat Gizemcankilinc bayan kuaförü olarak kesinlikle önermiyorum. İçeriğinde çok fazl kimyasal var. Duşta suyla ıslatıp şampuanla hafif köpürtüp jiletle almanız hamilelikte daha sağlıklı.
Ceydat Ozge20ulu lazerede gitsen tüy çıkıyor maalesef ben gittim hamilelikte hormonlar dan dolayı çıkıyor 🤷♀️
Dileknur-1005 Ozge20ulu aynen öyle baya geç kaldık hemde şimdide cesaret edemiyorum malesef halledicem bi şekilde bakalım kadın olmak ÇOK zor 🤦♀️
Yasemin0728 Dileknur-1005 bu haftaya kadar hep tüy dökücü mu kullandın canım. Bende 18 haftalığız iki kere kullandım bu süreçte son kez daha kullanıp agdaya başlamak istiyorum ama bebek büyüdüğü için korkuyorum kremden etkilenir mi diye
Dileknur-1005 Yasemin0728 ben kullandım hatta geçen hafta bile kullandım bi sıkıntı olmadı çok şükür ama olmuyacagı anlamına da gelmiyo tabi ben artk jiletle devam edicem sende öyle yapsan daha sağlıklı önermiyolar çünkü gerçekden doktorlar