Semrakrbck Kızlar Burun aspiratörü gerekli mi acaba bebek için nasıl kullanılıyor hiç fikrim yok ve ben beceremem de kullanmayı deneyen alan var mı hangi markanın ya da gerekli mi
Dilekcnkn Semrakrbck ben otri bebe kullandım benim işime yaradı ikinci oğlumda çünkü bronşitleri falan ağır geçiyordu işimi gördü yani
Dilekcnkn Semrakrbck burnuna koyuyorsun ucunu diğer ucuylada çekiyorsun burunları küçük olduğu için o daha iyi oluyor tıkanmaması açısından
Ruvus Semrakrbck babyjem aldım Iyikide almışım yoksa hiç bir türlü burnunu açmayı beceremiyorum sürekli tıkaniyo
ogaran Semrakrbck benim bebeğim 1 aylık burnu tıkanık doktor izotonik su verdi kesinlikle burun aspiratörü kullanmayın dedi bende doğumdan önce almıştım elimde kaldı o yüzden almayın izotok su çok işe yarıyor
Semrakrbck Ben de bir tane aldım ama nasıl kullanıldığını bilmiyorum beceremem de inşAllah öyle bi durum yaşamam
aannepandaa Semrakrbck gerekli ama çok sık yapılmamalıymış. Bir çocuk dokttorundna dinlemiştim.ben e bebekten aldım.