Ftm25 gulsahaliarya o dedikleriniz bende de var biraz erken ama bilemiyorum nefen . Ama hic istahim yok yiyemiyorum
gulsahaliarya Ftm25 iştahın sona doğru açılır merak etme. İki haftadır gece uyanıp yemek yemelere bile başladım 🙈 nefes nefese kalma durumu da normal bebek büyüdükçe diyaframa baskı yapıyo.
Ftm25 Minnosannem12 benim esimde istemiyor . Ama ben dayanamamm ki . Bazen laf arasinda yapamam felan diyorum ama bakalim
Ftm25 umran_burak yiaaa masaallah sizee . Ikiz bende ikiz istiyorum ailenizde varmi ikiz benim var insaallah bana da nasip olur
umran_burak Ftm25 Evet canım annem ikiz hem dayımın kızının hem teyzemin kızının ikizleri var ve eltimin de ikizleri var yani hem benim tarafımda hemde eşim tarafında olunca Rabbim bizede nasip etti ikiz bebek… Senin de gönlüne göre versin Allahım inşallah içinden geçen olur 😊😍🌹
Ftm25 Zeynep_18 masaallah Rabbim sizi daha da mutlu etsin . Hayirlisi ile bebeğinizi kucaginiza ailin 💙
Omerhatice Ftm25 ya par sin Anne olunca herseyi yapıyorsun öyle bir duyguki ben neymişim ya diyorsun 😇 bende 20 yaşında oglumu kucağıma aldım şimdi 22 buçuk yaşındayım oglum 2 buçuk yaşında yani bende 24 +4gunluk kızımı bekliyorum 🥰
Aslmzade Ftm25 29 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim ilk gebeliğim 36.haftamdayım 🤗 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰
Ftm25 IlkMucizem_61 ooo bayağı büyütmüssunuz maaşallah size. Ben cok zorlandim sizin nasıl gecti ilk donemleriniz
IlkMucizem_61 Ftm25 ilk zamanlar mide bulantısı karın ağrısı çok oluyordu sürekli de uyku istediği şimdi Allah’a şükür mide bulantılarım geçti ama bel.agrilarim başladı yatarken bile.belim ağrıyor o derece diğer türlü güzel geçti Rabbime şükürler olsun 🥰🥰
Mishon 28 yasimdayım,3 yıllık evli 37 haftaliğım ❤️7 yıl beraberlıkten sonra evlendım,keşke biraz daha gec evlenseydim diyorum hala 🤣