Aysenurhris Başlığı böyle yazınca değişik oldu:) bebeğiniz doğduktan sonra kundak yapmayı düşünüyor musunuz?
Tcrblianne Aysenurhris ben ilk bebeğimde de yaptım bu seferde yapcam tabi sopa gibi sımsıkı değil 🙈 elini kolunu her hareket ettirdiğinde korkmaması için iyi oluyor☺️
Denizyildizii Aysenurhris cnm kundakta bebek daha rahat ve hızlı uyuyor ama uyuduktan sonra açıyordum ben kolları acımasın diye sadece uyutana kadar
Sevdes Aysenurhris ben sadece ilk bi kaç ay çok hafif bir şekilde sadece kolları olcak şekilde yapmayı düşünüyorum
Tugba6336 Aysenurhris kollarını ayaklarını hafif sarmıştı. Hem taşırken daha güvenli gelmişti bana hemde ellerinden korkuyorlar. Yavaş yavaş bıraktım önce ayakları sonra kolları
ug_fa-3diplomalianne Sağlıklı olan kundaklama şekli bacaklar tamamen rahat kollar kısmen sarılı olandır kızlar aman öyle sımsıkı hele ki bacakları sıkı sıkı sarıp bebişinize zarar vermeyin 💕
Aysenurhris Bende yapmayı düşünüyorum doğumdan sonra ama bazıları iyi olmadığını söyleyince aklım karıştı
MihricanA Aysenurhris Ilk doğduğunda yapiyordum 2 aylik oldu neredeyse imkansız asla sevmiyor kundağı mutlaka o kollar çıkacak teslim olacak😂
Dilekcnkn Aysenurhris ilk oğlumda kaynanam yaptı ama diğerinde yapmadık öyle üstten örtük kundak şekli battaniye vardı bunda da yapmam yani zaten açıyorlar ☺️😂
Semashbl Aysenurhris çocuk yoğun bakım da çalıştım bazı bebekler kundak yapmazsan kesinlikle uyumuyor uyusa bile anında uyanıyor biraz bebeğe de bağlı sanırım ☺️ ama kendi adıma kendi elinden kolundan korkup uyumazsa yapacağım inşallah sıkıntı olmaz çok sıkı sarmadığımız sürece 🤷
Dilekcnkn Aysenurhris ikiside aynıydı aslında genelde daha rahat uyur derler ama eskiden herhalde şimdiki çocuklar ne anne sütü içiyor ne kundakları duruyor kaynanam hep derdi kundaklarız doyururuz öyle rahat yatar ama maşallah bizimkiler de öyle birşey görmedik 😂
Gokceeeee-_ Aysenurhris Ben de kundak yapmayı düşünüyorum evin içinde yapmam belki ama dışarı çıkarken yaparım