Elifkylc Meryem0101 058elf pamukpamukoldum Bsrdgtkn Bebegim0101 Meridaily Mgokkilicc kızlar teste sonra baktım çizgi gitmişti yani kuruma çizgisiymiş o yüzden kan da vermedim hamile değilim adetime 3 gün var 😂
Meridaily Kuruma çizgisi gibi durmuyor kırmızı duruyor çünkü, ay inşallah vardır kuzum sonuc çıkınca bize de haber ver 🥰😊🤲
Bebegim0101 Elifkylc kuruma cizgisi falan deg cnm,10 dakika sonra gecersiz diyenlere bakma,ben gebeligimi saatler sonra cikan cizgoyle ogrenmistim.
Bfduam Bebegim0101 cok erken dönem miymiş saatler sonra çıkacak kadar, kanda öğrendiğinizde çıkmıştır değeri?
Bsrdgtkn Elifkylc Elif hanım sabah aç karna uyandığınızda testi yapmanız gerekmektedir ve gebelik varsa ilk beş dk çıkar bekleyen idrar bir kaç saat sonra testte çift çizgiye sebep olabiliyor. En iyisi kan verin yada biraz daha bekleyin isterseniz varsada çok yeni bir hamilelik
Lutfiye12345 Merhabalar bende de böyle cıktı, pazartesi kan verdim 0.cıktı değerim pazartesi günü bugün gittim kan verdim tekrar 0.87 cıktı hamileyimdir acaba
Meryem0101 Elifkylc benimde yaptimda çıkmadı sandım yarım saat sonra baktım hafif kirmizlik çıktı sonra doktora gittim kan testi verdim hamile çıktım
minikmucizemmmmmm Elifkylc bende sabah test yapmıştım çıkmadı ama adette olmadım😂 bi kaç saat önce pembe akıntı geldi bi daha gelmedi bakalım bekliyorum 😂
Elifkylc Meryem0101 058elf inşallah güzellerim cemi cümlemize kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim❤️
Bfduam Bebegim0101 hayırlı olsun, Allah kucağına aldırsın sağ salim inş. Kaç saat sonra çıkmıştı ve kaç gün önce yapmıştın adetinden?