lulu_ Meliss kızlar sayfamı inceleyebilirsiniz fiyatlarımı uygun tutmaya çalışıyorum bende bir anne adayı olduğum için sizi çok iyi anlıyorum 😊👉👉👉👉👉minioyuncak_👈👈👈👈sayfamın adı.burdan geldiğinizi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım 😍
aesma Meliss ben amigurumi oyuncaklar ördüm youtube videolarından bakarak 😊 güzel oldular 👍🏻 Normalde örgüyle alakam yoktu hiç bilmezdim ama baka baka öğrendim
Meliss [bilinmeyen] hadi ya daha hic sormadım ne diyorlar genel olarak fiyatlara zaten işin içine gebelık lohusalık bebek girince niyeyse fiyatlar borsa gibi yükseliyor 😃😂
TospikAnne Zeykem aha aynısını ben yazıyordum tam 😂 hayatımız boyunca bir kere yaşayacağımız birşey için dünya kadar kazıklanıyoruz 😂
Meliss Zeykem evet ama kucağına alıp kibar birşey olsun istiyorum uyurken kullanması icin en azından kendi basına uyumayı ögrenır diye düşündüm
lulu_ Meliss Siz ne istediğinizi söyleyin yapabileceğim birşeyse tabiki yardımcı olmaya çalışırım 😊fiyatlarim genelde 70 TL yı geçmiyor çok uçuk uğraştırıcı veya kocaman bir model olmadıkça 😊
Bernaaa Bende amigurimi maymun yaptırdım..elleri ayakları ve kuyruğu uzun ama kendi çok büyük değil...tutmak kolay olur die düşündüm.bana bunu komşum yaptı.60tl ye ama yanjnda bide hediye yaptı sağolsun..inşallah kullanabiliriz gönlünüzce....d
Meliss Hira aynı o filler gibi büyük ördek vardı benim evlenmeden önce eşim almıştı o yüzden fil almak istemedim amirugumi ler geldi aklıma 😊