Mervesngr71 Benimde oğlum olacak isminin Ezel olmasını çok istiyorum ama Kuran`da geçmiyo diye çok tereddütdeyim😏
Kaderselim HappyMom Leyla düşünüyoruz kızım olursa oğlumun adı Kuzey Aras cinsiyetimiz belli değil henüz ama ipek inci gibi zarif isimleride çok beğeniyorum ama islama yakışır bi isim koymak daha önemli oğlanda yapamadık bunda yaparız nasipse inşAllah 👍
Neclaaa @HappyMom erkek olacak bakalım Allah’ın izniyle eşim renas istiyor ben Rodin sanırım Renas olacak
Edaozdill Mom053 benim oğlumun adı Alparslan şimdi ikinciyi bekliyoruz dün cinsiyeti öğrendim oda erkekmiş 🥰🤣
Mom053 Edaozdill ismini koyduğunuz da beğendiler mi Alparslan nasıl bi isim sence Alparslanlar nasıl oluyor 😃
Edaozdill Mom053 benim oğlumun adı Alparslan şimdi ikinciyi bekliyoruz dün cinsiyeti öğrendim oda erkekmiş 🥰🤣
Mom053 Edaozdill Alp Demir ismi de güzel eşime söyledim de Alparslan yerine bunu koyabiliriz dedik ama eşim yine vazgeçmedi 😀
Cnsemrh Biz en başından beri çınar istiyoruz ama yanına kuranda geçen bi isim daha istiiyorum fikir verirr misiniz 😊😊😊
02112017 Elif lina düşündük ama değişebilir eşim Elif istiyor bende lina en son birleştirdim ikisini ama uymuşmu bilmiyorum açıkçası 😊