Nupeell Anne54 benimde Ayaz diye bir öğrencim vardı maşallahı vardı bir saniye durduğunu görmedim aşırı hareketliydi maşallah 🤣
Scgn123 Muhammet ismi hakkinda ne düşünüyorsunuz? Ağır bir isim herkes taşıyamaz deniliyor oyle mi sizce de?
GaMZe6060 Scgn123 Kardeşimin adı Muhammet Emin. Benim geçirdiğim kadar asi geçirmiyor ergenliğini çok şükür. Ne çok durgun nede haraketli.. Sadece zeki oluyorlar..
Bebegim0101 Aybke33 merhaba degisik bi isim ama nacizhane fikir olarak ilerde okuldayken zorlanmazmi? Akran savasları cok malesef cocuklarda acıma duygusu hic yok,yani ilerde boru diye dalga gecebilirler bence bu benm nacizhane fikrim yanlis anlamayin lutfen🙏🙏
Aybke33 Bebegim0101 şuanki çocuklar ne isimlere neler diyorlar neler uydurmuyorlar ki belki bizim çocuklarımızda diyecek önemli olan büyüdüğündeki anlamını bilmesi
MerveCeren HappyMom isim seçenekleri bence yetersiz hep eski isimler çıkıyor özellikle kız isimlerinde :/
Trknavci HappyMom erkek olsaydı Ilgaz olacakti çok çok istemiştim ama olmadı. Kızımın ismi de Ayda olacak
Bebegim0101 Aybke33 evet neler diyorlar ama malesef kafaya takiyorlar cocuklar etkileniyorlar(kendi oglumdan biliyorum) buyuduklerinde zaten kimse kimseyle dalga gecmiyor.bu benim nacizhane fikrimdi cnm seni elestirmek vs.degil yanlis anlama lutfen
1melegin_annesi Anneyim11 Unique_Ted benimde oğlumun ismi kıvanç 3,5 yaşında :)), şimdi 2. De erkek 20 haftalık henuz aklıma hiçbir isim gelmedi :/
Selinkrfzli12 Babalardaki bu alparslan aşkını da bi türlü anlamadım☺️Benim eşimde çok istedi ama yağız olacak oğlumun ismi 😂