Gulsumm32 irazzz aynen eymen ismi çok hoşuma gidiyordu benimde bnde onu koymak istiyordum ama bir arkadaş koydu çocuğuna vazgectim bnde o yüzden
irazzz Gulsumm32 arkadaş koydu diye bence vazgeçme. Sonuçta o onun Eymen’i. Başka bir isim belirledin mi.
Zezz Hamile olmadan once hep konusurduk esimle…sanki ikizimiz olacak gibi kiza …mira…erkek…sarp…derdik..cinsiyet belli degil..saglikla kucagima alayim adi konulur ..
Kuyumcu mervebade14 belki yardımcı olur ben belis koymayı dusunuyorum benım ılk cocugum aşkın ılk meyvesı demek 😂 onun dşında simay eliz begüm beren gbi ısınler vardı aklımda
Elif8tolga Mom053 erkek milleti işte benim eşimde ayni sabahtan akşama kadar isim bakıyorum oğuz kağan olsun o töreden geliyoruz diyor 🤭
N_A_Z_L_I_M clksyma-97 İlk oğluşumun ilk göz ağrımın adı Miraç (8 yaşında) çok merhametli duygusal Oğluşum olacak adını Aras düşünüyoruz
Buseylul Daha 240 gunden fazla var ama erkek olursa Rüzgar Aras istiyoruz ama saglikli olmasi oncelikle tek duamiz
semracaaa Erkek olursa melikşah kız olursa mihran diye düşünüyordum bebeğim kız ama hala kesin değil tabi