Anne3434_ Sadem’in paylaştığını kopyalıyorum :)
Selam arkadaşlar; Çoğumuz bu ağrıyı yaşıyoruz. Uyguladıgım bi yöntemi sizlerle paylasmak istedim gercekten faydasını gördüm. Aynı şey boğaz agrısı icinde gecerli bogazına bagladınız mı fayda ediyor. Herkese acil şifalar ❤️❤️
1 adet tülbent,1 çay kaşığı,
6 tane makyaj temizleme pamuğu
1 kavanoz karabiber,limon kolonyası
Migreni olan arkadaşlar koyun bu malzemeyi önünüze ve yazımı okuyun .sizler için bu yazı .
Pamukların arasına yarım çay kaşığı karabiber koyup,üzerine bolca kolonya döküyorsunuz...3 adet karabiberli kolonyalı pamuğunuz oluyor.Bunların 2 tanesini şakaklarınıza ,1 tanesini de kaşlarınızın tam ortasına koyuyorsunuz veee tülbettle de başınızı bağlıyorsunuz.1 saat uyumaya çalışın ....1 saat sonra tülbenti açtığınızda,ağrınızın geçtiğini ve kuş gibi hafif olduğunuzu hissedeceksiniz...Bu denenmiş ve sonuç alınmış bir öneridir...her ağrınız olduğunda bunu deneyin.2-3 kez yaptıktan sonra migrenin kalmadığını göreceksiniz...Karabiber ve kolonyanın birleştiğinde dünyanın en iyi antiseptiği olduğu söyleniyor.Deneyen kişi,İsviçrede yaşayan bir arkadaşından öğrendiği bu iyileştirmeyi ,
Migrenin beyine giden sinir damarlarının birinin tıkalı olması sebebiyle oluştuğunu da öğrenmiş...
Deneyin arkadaşlar ,faydasını göreceksiniz....