Duyguuu01 Arkadaşlar bebek odası için çok kararsız kaldım, büyüyen beşik mi yoksa montesorri yatak mı ne alsam bilemiyorum, tavsiye ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🌸
Bsmlh Duyguuu01 bende büyüyen sectım benım esım satıyor monstaride vardı ama çok yer kaplıyor bende 2 çocuk var
Duygu1122 Duyguuu01 bende büyüyen beşik almayı düşünüyorum kaç yaşına kadar kullanır acaba tecrübeli anneler yazabilir mii
1pearl Duygu1122 bizde büyüyen beşik kullanıyoruz kızım şu an 3 yaşında hala rahatlıkla sığıyo büyüyünce normal 90/190 yatak olacak seneye anca büyütürm bence çok kullanışlı büyüyen beşik almak sonrasında yatak olacak sonuçta
nurbebek01 Bende büyüyen beşik aldım ben büyüdüğü zaman yatak oluyor hemde şuan beşik zaten her tarafta montessori yatak artık biktim desem yeri yani
Tgcckir Duyguuu01 benim 14 aylık kızım var ve ikinciye hamileyim ilk kızım için hermes beşik almıştım memenun kalmadım sonrasında sallanan hamak aldım 6 aya kadar onu kullandım sonra park yatak aldım kraftın. Bence park yatak al eğer çocuk odası yapmıcaksan biz yapmadık kızım 14 aylım park yatak ta yatıyor ilerleyen aylar normal yatak alcaz bende montesori almayı düşünüyorum ama ilk etapta montesori gereksiz olur
Sinem123 Duyguuu01 ben 18 aylık olana kadar park yatak kullandım. 18 aydan sonra Montessori ye geçtik çok memnunuz
eliffkrts Duyguuu01 bende montessori alıcam inşallah ve 1 yaşına kadar yatması için taşınabilir tekerlekli beşik, içinde uyurken gittiğim her yere taşıyayım diye❤️
Masal2020 eliffkrts biraz büyüdügünde düşebilir gibi geldi bana aşagıda korumalıkları yada benim gördüklerim öyledir siz fotograf atabilirmisiniz😀
eliffkrts Masal2020 e bebek sitesinden ahşap bebek beşiklerine bak canım korumalıkları yüksek istediğin boyutta bulabilirsin, montessori yatak ise zemin ile bir oluyor zaten yanlar da onun da korumalıkları kapısı oluyor
mucizemm_3 Masal2020 bende park yatak var başta onu kullanacağım sonra montaseriye geçeceğim yeni doğanda kullanan var mı bilmiyorum
Neseli5 Masal2020 yenidoğan için önerilmiyor, hareket kabiliyeti kazandıktan sonra keşif amaçlı montessori almanız daha faydalı olacaktır, montessori bir eğitim biçimi eğer o şekilde büyüsün istiyorsanız odayı montessori eğitim stiline uygun dizayn etmeniz gerekir sadece yatakla değil
benaslindayohum Duyguuu01 canim bu biraz sana kalmis arkdsim montessori yatak aldi sepet besgide var bendede sepet besik var ama buyuyen besikli istyorum hadi zirt diyince mobilya degistiremem esim tek maas sonucta bunu dusunerek hareket ettim insallah yanılmam 😊
BurcuLice Duyguuu01 ben park beşik aldım evim küçük çünkü katlar kaldırırım biraz büyüyünce normal bazada yatırırım artık 😬