Denizyildizii Melihakaya sperm sayısını düşürüyorsa engel olabilir. Ama etkilemiyorsa bir sıkıntı olmaz. Yaptırmadıysaniz bi spermiogram yaptırın
glnzem Melihakaya duruma göre değişir canım. Bi arkadaşımın eşinde vardı hamile kalamıyordu eşi ameliyat oldu sonra hamile kaldı çocukları oldu. Bi arkadaşımın da eşinde vardı onunda 2.3 yıl kadar olmadı ama sonra kendiliğinden oldu
afrasil Melihakaya sürekli post açıyorsun insanlar yardımcı oluyor bende dahil bikerede cevap versen keşke sonuçta yorum yapıyoruz 1 yaoarsin 2 yaparsın sonra sorularına yanıt bulamazsın . Okuyup geçerek olmuyor .
September_ Eşimde ileri derece de var. Sperm sayısı ve ileri hareket de oldukça düşük. Ama 20. Haftam doldu şu an 🌸yani rabbim istedikten sonra engel değil
Happybsrn September_ yaa gerçekten nasip işi bizim de varikosel yok ama ileri hızı sorunu var 20 aydır gebelik olmadı bı kimyasal gebelik dışında siz ne kadar süre içinde hamile kaldınız 🍒?
Melihakaya afrasil sürekli aktif olamıyorum canım bu yüzden veremiyorum varikosel olduğunu yeni öğrendik bu yüzden kafamız biraz karışık
Nelmali Varikosel derecesine bağlı zaten ürolog bu durumda spermiyogram ister ne derece etkilendiğini size bildirir gerekirse ameliyat önerir
Nelmali Melihakaya ameliyatı ertelememeye çalışın kısırlığa kadar gidebiliyor sonrasında da tekrarlama ihtimali var bu arada zaten doktorunuz bu konularda bilgi verir size
vuslatim34 Happybsrn canım bizimde aynı sorun var nohut kürü ve solgatın a d vitaminine başlayacağız.
September_ Happybsrn ben 4 ay içinde kaldım. Hatta doktora gittik doktor normal yolla olmaz dedi ertesi gün hamile olduğunu öğrendim 🌸 nasip gerçekten hiç moralinizi bozmayın olacak gününü bekliyordur 🥰
Happybsrn vuslatim34 kız geçen gördüm senin nick önceden vuslatım olanmış 🤣 seni de hatırlıyorum sen de benim gibi eskilerdensin kaç ay. Oldu??
Happybsrn vuslatim34 yaa yorumlarda düşük olanlar hamile kalmış masallh demek nasip ya valla allak bullak olduk
seneloztrk Melihakaya ilerdi düzeyde değilse engel değil canım ama ilerledikçe testis gelişimini gerilettiği ve sperm hücrelerini bozduğu için kısırlığa neden oluyor
Serpilbb Melihakaya benim eşimdede var önemli olan derecesiymiş. Eşimin sperm sayısını etkilemiyormuş. 6 aydan 6 aya kontrolü oluyor zaten şimdiye kadar bir sorun çıkmamış arada bir ağrı yapardı artık oda olmuyor. 6 aylık evliyiz 16 haftalık hamileyim 😄