Ayse3474 Selamun Aleyküm 38+5 haftalığım 2 gündür yürüyüşlerden sonra eve geldiğimde dışımdaki pantolonuma kadar ıslanıyo kıyafetlerim , ama ağrım sızım yok , acaba suyum geliyo olabilir mi böyle Bişey yaşayan var mı ?
Eliff1311 Ayse3474 ya bende bisey soracam bel ağrısı sancı mı oluyor sabahtan beri geçmedi çok fena zonkluyor bisey de yapmadım aynı her zaman ki gibi evdeyim
NazMelis Ayse3474 son haftalar benim akıntım iyice arttı ve daha sulu gelmeye başladı ama içinizde şüphe varsa bir doktorunuza danışın haftanız da ileri her an doğum olabilir artık, sağ salim kavuşalım bebişlerimizle hepimiz inşallah 🤲🏻
Ayse3474 Kbr12 Ben de bilemedim ya kontrolüm pazartesi günü, ağrım olmadığı sürece kontrol gününü bekliyim diyorum
Umutcumunannesi Ayse3474 bence kesinlikle bekleme benim 38+4te kontrolum vardi bebegin suyu azalmis dedi doktor suyun geldi mi diye sordu gelmedi de cumartesi mutlaka tekrar gel suni sanciyla ya da sezeryanla aliriz iyice azalmis olursa dedi yani su azalması tehlikeli bir görün doktora bence
Ayse3474 Eliff1311 Doğum sancısı belden giriyo diyolar ama bende tadamadım henüz 😂 bekliyorum İnşAllah hayırlısıyla gelir 🤭 siz kaç haftalıksınız
NazMelis Eliff1311 ben de aynı durumdayım ilk kez bugün bel ağrım hiç geçmedi ama doktor sancıların düzenli bir aralıkta olması veya leke gelmesi veya suyun gelmesi lazım doğum için dedi dünkü kontrolde o yüzden beklemedeyiz 38+4
Ayse3474 Eliff1311 MaşAllah 1 gün farkımız var 😍 sancılarınız sıklaşırsa hastaneye gidin belkide doğumunuz başlıyodur 🤗 Sağlıkla gelsinler İnşAllah
Minigim20 Ayse3474 inşallah canım en son bı hafta önce herşey normaldi ama bilmiyorum artık Çarşamba tekrar gitcem bende ağrı sızı yok şükür
Ayse3474 Minigim20 bende de yok sadece yürüyüş yaparken kasıklarım çok ağrıyor yürütmeyecek kadar sonra eve gelince bi bakıyorum heryer ıslanmış
Ayse3474 NazMelis Ay benimde akıntım birden değişti dünden beri , normal gün içinde daha sulu ve fazla miktarda geliyo, yürüyüş yapınca da suyum gibi bi şeyler geliyo anlamadım doktoruma sorucam İnşAllah . Akıntı da doğum belirtisi diyolar ama bilmiyorum bekliyelim 🤔
Esrelf Ayse3474 normale göre fazla ise doktora gidin mutlaka. Amniosure testi yaparlar hemen belli olur zaten suyunuzun gelip gelmediği.