gulapikk Kızlar doktorum iskenderunda, ama askeriyede izinler kapalı olduğu için iskenderuna hafta sonu harici gidemiyoruz. Antepte de bir doktor yapayım diyorum sizce hastane ve doktor nasıl? Yardımcı olur musunuz🙏🏻
Melisaesndmr gulapikk hamileliğin başında gidiyordum kendisine hic memnun kalmadım ilgisiz tuhaf bir tavri var hastanede sanki devlet hastanesi gibi surekli kalabalık akademi hastanesi ibrahim buyukbeseye gidiyorum simdi seker gibi bir adam ilgili en ince detayına kadar düşünüyor üniversite de iki tane doktor var onlarda cok iyi üniversiteyi de aklınızda bulundurun derim.
Saripapatyam1 mlkkk aynen öylee 12. Haftada detaylı bakması gerekirken 10 dk baktı bitti birdaha asla gitmicem Ncr hastanesinde Abdülhamid Soysal var kızımı orda doğurmuştum gene ordan devam Edicez
mlkkk gulapikk akademi hastanesini öneriyorlar canım ben gitmedim ama her doktoru iyiymiş birbirine yakınlar zaten ordan al randevunu
Polat2706 denizinprensleri2 yurdanur açılmışa doğum yaptım kızlar 8 ay önce bana göre gaziantepte olan en iyi doktor. Doğum yaptım ama hala buralarda okuyucuyum 😂.
denizinprensleri2 History bizim sigorta yok diye 300 veriyoruz özel muaynesi var ama çok iyi bi doktor sizin sigortanız varsa bu kadar olmaz bence
MervErdo gulapikk oyak indirimi olan yer arıyosanız şu an akademude 75 veriyorum ben normal ücreti 140 lira
senakhrmn Yurdanur hocam kesinlikle alanında mükemmel bir doktor. Hem bilgisi,hem tecrübesi,hemde cana yakınlığı ile çok sevdiğim ve gittiğim bir doktor. Eğer memleketimde doğum yapacak olmasaydım kesinlikle doğumumu Yurdanur hocamla yapmak isterdim. ☺️
senakhrmn gulapikk Canım şöyleki ben özel muayenesine gidiyordum hamileliğimin başında,ana hangi hastaneyle çalışıyor onu bilmiyorum açıkcası.
gulapikk Melisaesndmr çok teşekkür ederim şimdi akademi aynur hanım olarak düzelttim randevuyu eğer memnun kalmazsam dediğiniz gibi yaparım 🙏🏻
senakhrmn gulapikk Aynur hanımda iyidir evet ona giden arkadaşlarımda vardı 🥰 sağlıkla gelsin yavrunuz.
denizinprensleri2 Polat2706 bende Pazartesi gidicem inşallah test yaptım çıktı bakalım ne dicek geçen sene kürtaj oldum bebek sezeryan yerine yapışık gelişmiş dua edin bana olur mu kızlar 🤲🏻🌺