Gamze18 Hanımlar merhaba. detaylı ultrason için kaçıncı haftada gitmeliyiz. 20. Haftadan önce yapılıyor mu?
Havva Gamze18 bir önceki doğumum da 23.hafta da yapıldı. Bu hamileliğimde de 20.haftadan sonra dedi dr Cumartesi kontrolüm var 19+4 olacağız gün ayarlarız büyük ihtimalle
September_ Gamze18 bence acele etmeyin biraz daha büyümesini bekleyin derim. Ben en son 15. Haftada gittim şu an 20. Haftadayım. 22. Hafta için randevu vermişti. Bayadır bekliyorum sırf daha net görünsün diye 😂
Varol123 Gamze18 yaparlar galiba ben doktora sordum 18le 22 arasında yapiyoruz dediler bende 3lü testinin sonucunu bekliyorum gitmek için
Duygu3437 Gamze18 ben tam 20de yaptım keşke 23 felan yapsaydım renkli şekilde yüzünüde görmüştüm 23 daha net olurdu 😂
Asyaayaz1 Gamze18 evet cnm 25 dk izledik eşimle yüzünün resmini çekip verdi doktor herşey net şekilde belli çok şükür🌸
Nur000 Gamze18 20+4 de randevum var detayli ultrason icin. Doktorum o zamanin uygun olacagini söyledi 🌻 18 den sonra yapiliyor diye biliyorum
Gamze18 Asyaayaz1 Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende 20 beklerim daha da bekleyemem herhalde heyecandan 😅