Minikasya iki bebeğini aynı anda emzirmek demek yani hamile kalınca sütten kesmemek doğuma kadar devam sonra da devam demek 😍

Ama benim şuan 11aylik olucak belki doğuma yakın biraktirirm tam emin değilim çok memeye düşkün 😁

Cansukrb benim oğlum kendi bıraktı hala garipsiyorum 2 ay emzirdim hamileyken ama sonra bana kötü kokuyor tadı değişti dedi 🤦🏻‍♀️

Beyzan yaaa gerçi ben çok araştırdım arkadaşım çocuk doktoru ona sordum instgramda Gülten ebeye sordum emzirebilirsin hiç sıkıntı olmaz dediler

Cansukrb kızım 6 aylıkken hamile kaldm memeye çok düşkün değildi sütüm yok denecek kadar azdı doktorm vücudunda vitamin eksikliği çok olur bağışıklıklığn düşer dişlerin çürüme yapar emzirme dedi bıraktım bende

miraninannesi1 cogu doktor öyle diyo ama böyle bişey varsa sütümü sonuna kadar emsin neden biraktirilar anlamam Dr. Banu çiftçi bile diyo sütün son damlasına kadar emsinler diye

Ben bir ebe iki çocuk doktoru bir kadın doğum doktorunun fikrini kendime daha yakın buldum yani bilmiuordum tandem emzirmeyi nasıl biraktircam diye dusunuyodum cunki biberonda sudan başka bişey icmiuodu çok şükür bitaktirmama gerek kalmadı😁

Cansukrb haftan küçük olduğu için sorun olmuyor evet ama ilerleyen haftalarda da bıraktırmayacak mısın peki 🤔 bana doktor 24. haftaya kadar emzirebilirsin sorun olmaz demişti sonra Doğumu tetikleyebilir demişti göğüs uçları rahmi uyarma yetisine sahip olduğu için emzirdiğin bebeğin ne kadarlık ☺️

shryldrm yok biraktircam zaten arkadaşım çocuk doktoru doğuma bı kaç ay kala biraktir dedi ama hiç biraktirmasamda olurmuş canım hatta bugün inst Gülten ebe paylaştı tandem emzirmeyi

Cansukrb benim oğlum da 11 aylık şu an 14 haftalık hamileyim doktorlar hamilelik boyunca mı emzirebilirsin dedi sana

Arkadaşım doğuma yakın biraktir dedi ama diğerleri gebtlikten sonrada emzirebilirsin hiç bir sıkıntı olmaz dedi