Minikcivcimmmm__34 Mrb annişler DOPPLER nasıl oluyor niçin yapılıyor hiç bir bilgim yok güzel bilgilerinizden yararlanabilirmiyim 🤗
Kubraaa38 Minikcivcimmmm__34 dopler dediğiniz sağlık ocağında bebeğin kalbini dinledikleri amatör aletbiiey değil doğru biliyorsam tabi😂
Senayyalcin Minikcivcimmmm__34 Doppler renkli ultrason oluyor istediğiniz zaman yaptırıyorsunuz zaten özelde yapıyorlar ama detaylı doppler diyorsanız o 20-24 arası devlet hastaneleri de yapıyor .
tazeanneew Minikcivcimmmm__34 sanırım dopplerdan kastınız renkli ultrason değilde renkli kan akşını organ damarlarının vs izledikleri yöntem . Ultrason cihazı uygun olan doktorlar bakıyorlar ama haftası varmı bilemiyorum
_hira_ Minikcivcimmmm__34 merhaba ben bugün yaptırdım . Bebeğin tüm organlarına bakılıyor göz kulak beyin böbrek dalak mide kalp parmaklar omurgalar kemikler vs hamileliğiniz boyunca en gerekli şey bence bu .
Minikcivcimmmm__34 _hira_ çok teşekkür ederim peki kaçıncı hafta için randevu aldınız yani kaçıncı haftada yaptırdınız
Mavisannesi2 Minikcivcimmmm__34 benim bebeğimin hareketleri azalmıştı doktora gittik harketlerini takip et bir hafta boyunca yine hareketleri düzelmezse gel doblör çekelim bş demişti ama gerrk kalmadı sanırım tarama gibi bir şey
Senayyalcin Ceyda1236 Devlet hastanesinde renkli vermiyorlar maalesef zaten renkli ultrason dediğimiz şey ultrason cihazının bir özelliği ten rengine en yakın renkte verilmesi ultrasonun bu özellik çoğu devlet hastanesi cihazında yok maalesef