Seztu Merhaaba kızlarr betam dün 100 dü bugun 146 dahada artarmı bu ilerde normal mi devam ediyor suan
Elbet-birgun-kavusacagiz Seztu maalesef istenildigi gibi artmamis dr bisey demedimi. Birde iki gun arayla vermeniz lazimdi
Glbnpk Seztu iki günde bir ikiye katlanması gerek. Yarın kan verip 200 olup olmadığına baksanız daha sağlıklı olur.
Denizin Seztu moralini hiç bozma çok guzel 2 günde bir aynı saatte aynı yerde vereceksın kanı ortlama 2 kat artması lazım ,en aşağı yüzde 60
Esr_a Seztu iki günde bi artışına bakılıo cnm yarın tekrar kan ver bence kesin eminim iki katı olacaktır
Elbet-birgun-kavusacagiz Seztu bugun degil yarin vermeniz lazim kani en az ilk betaya gore iki kat artmasi lazim
Glbnpk Seztu hayır bugün için az denilemez. Yarınki sonuca bakın. İki günde bir en az yüzde 60 artması lazım.
Glbnpk Seztu çat diye yorum yapıyorlar açıklama yapmadan. Moralini bozma. Bir gün için az değil bu değer.
Seztu Glbnpk teşekkür ederim canım 🌸 banada öyle geldide hani bi yerden destek istersin ya onay istersin öyle yapmak istedim ama birazcık üzülmüştüm 🤭🥰
Seztu Esr_a pazartesi baktıracağım artık daha net olur sanırım sadece 100 den artmısmı diye bugun yaptırmak istedim bilhassa rahatladı içim .. 🥰