zerana Kızlar selam. Son 17 günüm ve deli gibi pizza yemek istiyorum uykularım kaçıyor. Hala sosis yiyemez miyim? Ya bi küçük pizza yemek istiyorum deliricem.
Duygu3437 zerana valla herşeyin fazla zarar az yediğiniz sürece bence problem yok ben herşeyi yiyip içiyorum abartmamak şartıyla
Dilek0809 zerana niye kendinize eziyet ediyorsunuz sosissiz pizza yiyin ya da ekstra pişirilmiş isteyin pizza üstündeki çok iyi pişmiyor
BTSG04 zerana bende ayda 1 sucuk salam gibi şeyler azda olsa yedim pişmiş sosis sorum olmaz diye düşünüyorum
Esrabyr Esrabyr sosis salam vb şeyleri… ama haftada 2 pizza da yenir bence kasmaya gerek yok millet abartıyor
Senayyalcin zerana Of hayır ya doktorunuza danışın tabi ama abartmadıkça herşey yeniyor benim doktorum gayet yiyebilirsin dedi
[silindi] BTSG04 İlk defa sosisin salamın zararlı olduğunu duydum gebeliğimin başından beri neredeyse hergün salam yerim 😑 Ne zararı varmış ki hiç uyarılmadımda
ikincimucizemmmm zerana valla canım istiyor çok kızartıp yedim sabah canım ilk hamileligimdede yemiştim hiç bi sıkıntı olmadı abartmadan ye
Csm zerana ya pizzadaki sosise takılana kadar tek zararlı şey o değil ki, kullanılan un, son döneminizde içindeki tuz, sosis, sucuk hepsi zararlı. Ben yiyorum arada ama tek sosise takilmak biraz komik🤣🤣
E-G-C zerana ben şahsen canım çektikçe herşeyden yedim 37 haftadayız çok şükür bu zamana kadar bir sorun çıkmadı. Sadece iyi pişmiş olmasına dikkat edin
WmonallissA zerana ben çok yedim, pizza siparişi verirken hamileyim pizzayı biraz fazla pişirir misiniz diyorum, gayet güzel,sosisleri filan pişmiş şekilde geliyor, böyle deneyebilirsiniz😇
zerana WmonallissA sipariş veremem :D köyden bozma bir yerdeyim :D evdeki dondurulmuş pizzayı yicem :)
neslihann7 zerana iyice piştiğinden emin olduktan sonra tabiki yiyebilirsin canım bu kadar kasma kendini
BTSG04 [silindi] doktorum bana başında söyledi çiğ et balık türleri ve az pişmiş yumurta yeme meyve ve sebseleri iyi yıka diye