Nsbdrkl Kizlar 28+2 haftalık hamileyim günde en az 2 kere durduk yere nefes nefese kalıyorum ve kalbimin bogazimda attığını hissediyorum yaşayan var mı korkuyorum
Busra34ybg Nsbdrkl 8 aydır hergün yaşıyorum :) kardiyolojiye bile gittim bi sorun yok dedi ama geçmiyor
Gokceeeee-_ Nsbdrkl Benim de o rahatsızlığım vardı canım kardiyolojiye gittim çay kahve yasak dedi kansızlığın varsa ondan da yapar dedi kan ilacı içiyorum zaten kansızlığını kontrol altına almamız lazım dedi öyle canım bir görün bence doktora
Gizem957 Nsbdrkl bende de vardı canım gittim kan aldılar crp değerim yüksek cıktı antibiyotik verdi doktor ölçtün mü nabzını ne kadar atıyo dakika da benim ki 120 küsurdu
Busehnm Nsbdrkl 29 haftaligim yaklaşık iki haftadır kalbim agzimda gibi ve nefesim yetmiyormuş gibi hissediyorum. Her gun tansiyon olcuyorum.Nabizim da 98in ustu hep. Ama Normalmiş bunların olması.
Nsbdrkl Busra34ybg kuzenimin de ikinci hamileliginde olmuş tansiyonu çıkıyordu doktor öyle demişti erken doğum a almak zorunda kaldılar bende korkuyorum şu an
Busra34ybg Nsbdrkl korkma canım bende erken doğum riski falan yok sadece normal doğumu önermiyorum bu durumda dedi doktor herkes bir olmuyor yani 36. Haftadyım 38. Hafta sezeryan için gün aldık
Nsbdrkl Gizem957 Gizem957 hayır hiç ölçmedim zaten en son tansiyonumu da 20 haftalıkken ölçüler bir daha olcmediler
kalben_duam Nsbdrkl olmazmı aylarca çektim kallbim boğazımdaydı yatamıyodum. İlerleyen haftalarda geçiyo