Badeliya Kelebekkk canım normal doğum yaptım ben kanamam çok kısa sürdü 10 tane çok ideal geldi bana kullaanimi falan çok rahat sonrasında pet koymaya başladım zaten . Sezaryanlulardan da fikir almak lazım
Mrvahmt Kelebekkk bence 20 al garanti kalsin cunku ben 20 gun oluyor sezeryan yapali gunde 3 kez degstrdgm ble oluyordu kanamam yogundu bi kac gun
MTKutay Kelebekkk canım ben bir paket küçük alacam çünkü bazılarının kanaması az oluyormuş hiç depende ihtiyaç duymayan oluyormuş zaten eczanelerde satiliyor bende sende çok alma ihtiyaç olursa hemen eczaneden alınır
Kelebekkk Badeliya Seftali Mrvahmt MTKutay Eczanede 20lisi avantaj paket diye 40 liraydı da, kaç tane almak lazım bilemeyince fikir almak istedim. 10lu alayım gerekirse bir daha alırım o zaman. Sağ olun kızlar 😙
Seftali @Kelebekkk dört beş tanesi işini görüyor diyor çevremde doğum yapmış ve kullanmış olan herkes o yüzden bir paket aldım ben 😊
ilk Mrvahmt sezaryen dikişlerini rahatsız fln etti mi ben de aldım da sonradan tereddüt ettim açmadan değiştireyim rahatsızlık veriyorsa 😕
Elifrana Kelebekkk sezaryen doğum yaptım 10 tane tam yetti. Daha fazlasına gerek yok bence. İki gün sonra ped kullanmaya başlanıyor