almilaumay12 Merhaba hanımlar Şuan hemen hemen 12 haftalık hamileyim ve ikinci hamileligim doktorum plesantanın biraz assagida olduğunu zamanla yukarı çıkacağını söyledi başına gelen var mı ?
Haticekskn Haftamda detaylı ultrasona girdim. (Baska hastanede) doktor ilk gunlerde kanaman oldu mu dedi. Hayir dedim. Plesanta biraz aşagida olduysa sebebi budur ama yukariya cikmis korkulacak bir sey yok dedi. Korkma canim bir sey olmaz. Plesanta bebek gibi ayrı değil. O yapışıkmış rahim buyudukçede kendiliginden oda yukariya cikacak ☺️
almilaumay12 Haticekskn bende lekelenmelerim oldu kısa süreli 2 gün 3 gün vs biraz Tedirgin oldum açıkçası teşekkür ederim yorumunuz için
Haticekskn almilaumay12 bende leke degil ama cok acik kahverengimsi bir seh gelmisti ama kahverengide degildi doktor icim rahat etsin diye progestan vermisti. Onuda yarim kullandim daha kullanmama gerek yokmus. Sen lekelenmeni doktora soyle progestan bebek icin cok iyi.
almilaumay12 Haticekskn evet aynı şekilde kahverengi benimde doktor da bana aynı şekilde korkulacak birşey yok plesantanin aşağıda olmasından kaynaklı dedi
Haticekskn almilaumay12 anladim canim ama plesanta icin korkmamalisin. Dedigim gibi rahim buyudukce asagidan yukariya dogru cikacak.