tugbaaliasaf Melek anneler hepinizin dualarını bekliyorum👶🏻 Apandisit şüphesiyle hastaneye kaldırıldım tam üç gün sonra apandisit olduğum anlaşıldı acil ameliyata alındım.ameliyat sırasında apandisitim patladı ama kendime bebeğime de birşey olamamış ameliyattan üç gün sonra erken Doğum başladı ve oğlum Ali asafı 24 haftalık 690 gram erken Doğum yapmak zorunda kaldım bebeğim şimdi küvezde ne olur dualarınızı esirgemeyin
deletedmom43 tugbaaliasaf Hatırladım seniii. Allah yardımcın olsun inşallah❤️Evladını sana bağışlasın❤️
Sema99 tugbaaliasaf allah yardımcın olsun sağ sağlim kucağına alıp evinize gidersiniz evladını sana bağışlasın Canım benim ♥️♥️🌿🌿
Selmas57 Allah bagislasin !! Insallah sag salim kucagina alirsin cok zor bir süreç, her an korku içinde oluyorsun.. Yoğun bakımını cok iyi sec, cok onemli çünkü !
Elif4334 tugbaaliasaf allah yardımcınız olsun inşallah sağ salim alırsın kuzunu kucağına şimdi durumu nasıl acaba bende erken doğum yaptım onun için soruyorum
blackwhite tugbaaliasaf allah yardım etsin yaşama şansı yüksek gene de canım moralini bozma Doğumun nasıl başladı doğum olduğunu nasıl anladın
pnrylcn tugbaaliasaf rabbim acil sifalar versin canim. Dualarim sizinle. Ikinizede guc kudret versin. Dilerim ki Rabbim bebegine uzun saglikli omurler verir🙏
ToprakVeAnnesi35 Allah yardımcınız olsun. Bebekler kuvvetlidir merek etmeyin. Size sımsıkı tutunacaktır☺️
TubaUzar tugbaaliasaf çok geçmiş olsun sana bebeğin içinde dualarımız seninle inşallah sağlıklı bir şekilde çıkar gelir yanınıza 🙏