Hale MerveTaer canim ben chicco aldim gayet guzel biseye benziyo insallah kullandigim zamanda memnun kalirim. Rabbim kullanmayi nasip etsin🙏
ParamedikAnne Hale benden İnstagram üzerinden bi ürün var da onu almayı düşünüyorum alanlar baya memnun görünüyor solomombaby si sanırım markası
1PrensAnnesi Ben almayacağım ama instagram üzerinden satılan ve çevremde kullanıp memnun olumam marka mamadusbaby markası yenidoğandan itibaren kullanılıyomuş zaten bakın bence
ParamedikAnne 1PrensAnnesi evet o markayı da duydum denk geldim daha doğrusu çok fark yok benim söylediğim markayla arasında ama onu da incelerim tekrar her ikisinde de yenidoğan aparatı var
1PrensAnnesi ParamedikAnne ne yazıkki evet biraz pahalılarmış ben kendi adıma kanguruya karşıyım kalça çıkığı olmamaya hiç biri garanti veremiyo ki bence kalça çıkığına da sebebiyet verir ama alacak olanlara elbette saygım var
ParamedikAnne 1PrensAnnesi ilk aylarda kullanmak bana kalça çıkığı yönünden mantıklı gelmiyo ama ilerleyen zamanda çocuğun kemik yapısı oluştuktan sonra çok sıkıntı teşkil etmiyo ben kendimde sağlıkçı olduğum için böyle söyleyebiliyorum 😊
1PrensAnnesi ParamedikAnne anladım☺ Saygı duyuyorm sen benden kat kat fazla bebek ve anne görmüşsündr benm fikrim biraz değişik işte
Melinda Ergonomik kangurular oldukça sağlıklı, kalça çıkığı vs yapmaz Tam ergonomik olmasına dikkat etmek lazım Benim aklımda boba var, baya pahalı ama en iyisi sanırım o İlk 3 ay sling kullanırım sanırım
ParamedikAnne Melinda sling bende düşünüyorum ama yapabilir uğraşabilir miyim bilmiyorum bebeğim Nisan sonu doğacak nasip olursa ve yaz dönemi bulunduğum il çok aşırı sıcak bebek durmaz gibi geliyo😕
isranuroz Kızlar ben chicco aldım civilde indirimde şu an 79 tl ama en sonradan öğrendim İyi marka Kraftmış