ikizgebe Yasminmustafa gece 12 den sonra su bile içmiceksin canım, gidince bi tüp kan alacaklar. Gazoz gibi bişey vericekler teneke kutuda onu içeceksin. İçtikten 1 saat sonra ve 2. Saat sonra kan vereceksin bitecek. O aradada su dahil bişey yemek içmek yasak.
Semashbl Yasminmustafa benim doktorum şekerli şeyler yeme bugün 8 den sonra bir şey yeme 12 den sonra da şu içme demişti zaten gidince ne yapacağını söylüyorlar orda
Tugcegkn Yasminmustafa bende geçen Cumartesi günü yaptırdım. Doktorum aç karna gelmemiş söylemişti. Öncelikle şeker ölçme cihazıyla parmağıma iğne batırıp ölçtüler. Eğer yüksekse bir de yükleme yapıp risk oluşturmayalım dediler. Devamında gazoz gibi bir 330 ml kutuda elma aromalı glikoz içtim. Ardından kan alındı. 1 saat boyunca hareket etmek yemek içmek yok dendi. 1 saat sonra tekrar kan verdim yine 1 saat bekledim. O 1 saat dolduktan sonra sok kanımı verdim. Çok şükür. Çıkmadı darısı size olsun 🙏🏻
Eceee7 ikizgebe Yasminmustafa bazen hastane vermiyr eczaneden alıyorsunuz. Arkadaşa eklemek.istedigim sakın hızlı içmeyin yavas yavas yudum yudum icin.ben eczaneden aldım birden içmiştim öluyrm sandım nefesim kesilmişti. Sonuc gebelik sekeri cikti 1 ayi geçti diyetteyim
ikizgebe Yasminmustafa aynen benim öyle oldu , bazı yerlerde damar yolu açıyolarmış ama ben direk kan verdim
ikizgebe Eceee7 ya evet bazı hastaneler vermiyormuş, aa çok geçmiş olsun , banada 10 dk içinde bitir kendini kötü hissedersen yada kusarsan gel demişlerdi
Eceee7 ikizgebe tesekkur ederim bana kimse birseu dememisti eczaneden al dediler aldım direk içtim o kadar kötü oldum ki doktora gidip.bebegin kalbini bir daha dinlemiştim birsey mi.oldu diye. Ama iyi ki yaptirmisiz diyetle kontrol altında cok şükür
Ceylanonuk_ Hamiş anneler meraba ben 7+2 haftaligim mide bulantım oluyor aslında yeni başladı ve istifra ediyorum fakat elim falan çok titriyor sizce bunun şekerle bi alakası var mı ablam falan diyor sana kesin şeker yüklemesi yaparlar
ikizgebe Ceylanonuk_ çok fazla kusuyosan olabilir bendede oluyodu ama tedbiri elden bırakmamak lazım doktorunuza söyleyin en kötü açlık tokluk şeker ister bi takip eder sizi