minikprensimmm123 Kızlar 10+3 deyim yeşil akıntım vardı doktora söyledim bugün bana fitil yazdı bu haftalar da fitil kullanan oldu mu acaba??
Mom080 minikprensimmm123 doktorunuz yazmış demek ki kullanılıyor ruh hastası değildir herhalde doktorunuz bebeğinizi riske atsın :) evham yapmayın daha önünüzde çok uzun bir süreç var doktorunuza güvenin 🤍
[silindi] minikprensimmm123 doktor yazdigina gore kullanmaniz lazim. Burda yok ben kullanmadim yazsa herkes sizde mi kullanmayacaksiniz?
Sed22-09 minikprensimmm123 ben 6 aylık oldum 6 aydır kullanıyorum canım hiç sıkıntı yapma doktoruna güven fitil kötü bişey değil aksine yararlı düşüğü engelliyor kanamayı vs
minikprensimmm123 Mom080 Evham yapılacak bir şey yok benim 2 kaybım var ister istemez her ilaçta endişeleniyorum🤗
Elfffffff Ben kullandım canım bende de oldu mantar oluyor bir de krem kullandım şu an 32 haftalık gebeyim ara sıra devam ediyor
Mom080 minikprensimmm123 endişelenme doktorun ne derse onu yap burada çok yanlış bilgilendiriyor insanlar burayı baz alma tedavi konularında 🙄
minikprensimmm123 [silindi] Ya orası öyle tabi reçeteyi okuyunca gebeliğin ilk 3 ayında kullanmayınız yazısını görünce içime bir kuşku düştü 🤗
minikprensimmm123 Sed22-09 Benden az geliyor du canım söyledim şimdilik Bi kutu verdi geçerse yok geçmezse herhalde yine verecek zaten 2 hafta sonra ikili test için gidecem bende bir de şöyle oluyor suyu fazla içersem baya azalıyor
Sed22-09 minikprensimmm123 benim kanamam oldu progestan kullanıyordum zaten bir tane daha fitil verdim 10 tane onu 1 kutu kadar kullandım mesela oda suyu azaltıyordu zararı vardı ama kanamam durması için kullanmam gerekti sonra kanama geçince bıraktım belki seninki de öyle birşey olabilir canım