T_123 Kızlar istanbul detaylı ultrason için perinatoloji bölümüne hangi hastaneye gittiniz fiyatlar çok pahalı neler düşünüyorsunuz yardımcı olur musunuz?
Dilekcnkn T_123 ben kendi gittiğim hastahaneye gidicem orada takipliyim daha önce arkadaşım gitti çok memnun kaldı ücreti 700 falan sanırsam pahalı ama yapacak birşey yok bu arada kaçıncı haftada gidiliyor
Senayyalcin T_123 20-24 arası gidiliyor ama devlet hastanelerinde randevu bulmak nerdeyse imkansız maalesef
kahve-cekirdegim T_123 evet biraz pahalı bizde gidicez memnun olanlar yazarsa bende burada bekliyim 😊
MerveKaya38 BegumIscanTunc benim kendi Dr yaptı normal muayene ücreti aldı 180 TL detaylı utrasyon ücreti yok dedi normal muayene ücreti dedi .
MerveKaya38 BegumIscanTunc yok normal kadın dogum Dr yaptı özel klinike gdyorum 20 haftadaydim detaylı utrasyonuda yapak gelmişken dedi çünkü biz tunceliden Elazga Dr gdyoz 15 20 dk sürdü kalbi içinde 24 haftada gel dedi haftaya gdcem nasıp olursa
MerveKaya38 T_123 benim kadın dogum Dr yaptı canm özel klinik 20 haftadaydim gelmişken detaylı da yapak öyle GT dedi 15 20 dk sürdü çünkü biz tunceliden Elazga Dr gdyoz 24 haftada gel kalbine bakacam dedi haftaya gdcem nasıp olursa inslah canım