94duygu Bende ne zaman buraya doğum hikayemi yazıcağımı düşünürdüm allahım banada nasip etti şükür 🙏 Benim zorunlu sezeryan oldu çünkü benim küçük kızım dönmedi doktorumuzda sezeryan tarihi verdi o tarihe kadar o kadar çok heycanlıydımkı hemde çok korkuyodum o gün geldi sabah evden dualarımızı ederek cıktım benim ailem eşimin ailesi hep beraber hastaneye geldik yatışımız yapıldı odada hemşireler geldi beni hazırladılar burdada hep araştırdığım tek korkum sondaydı kızlar ama inannınki hiç canım yanmadı benim takıldığını bile anlamadım ameliyathane indik eşimle vedalaştım gözlerim yaşlı ben sipinel oldum belden iğne vurdular onunda hiç bir acısını hissetmedim iğneden sonra uyuştum hemen dokunmaları hissettim ama hiç bir acı duymadım sadece bebeği cıkarırlarken bi baskı hissedıyısunuz ve o muhteşem sesi duydum küçük kızım yanıma getirdiler çok güzel anlatılmaz bi duygu kokusu daha sonra dikiş işlemleri yapıldı ve cıktım herkes beni bekliyodu kapıda eşimin gözleri yaşlı yatagıma geldim kızımı getirdiler emzirdim çok güzel bi duygu anlatılması tarifi yok 5 6 saat sonra gelip kaldırdılar ilk kalkış çok zordu ama yürüdükçe daha iyi oluyorum ama şuan yanı başımda uyuyo o kadar güzel ki herseye değer allahım bu duyguyu herkese nasip etsin kızlar sormak istediğiniz bişey olursa yanıtlarım
Gizemre1010 94duygu sezaryenden sonra iğnenin etkisi gidince gaz sancınız fln oldumu ya da çok ağrılarınız oldumu
ayasmelis Gözünüz aydın canm 🙏🏻 Benmde son 34 günüm kaldı sezeryan bende belden uğuşma olcgm çok korkularm var iğneden amlyt anında bişey hisseetmekden yada panik olurum diye 😔. Hayırlısıyla atlatırım inşallah rabbim bu yolda kimseye eylemesn 😔
SultanElmasDemirel Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün inşallah :) Benimde eli kulağında inşallah yakında gelecek :)) Yarın randevum var bakalım bebiş ne durumda. Ben şeyi sorucam ya bebeği yıkadılar mı anadoluda? Benim doktorumda özcan bey bu arada ilgisi nasıl dogumda ve dogumdan sonra
94duygu SultanElmasDemirel ilgi çok iyi özcan bey sürekli geldi gtti bebeği tam olarak sormadım ama yıkamıyolar dıye tahmın edıyorum canım
94duygu Gizemre1010 iğnenin etkisi 6 saate gecıyo ondan sonra hemşiler gelip giydirip kaldırdılar ilk kalkış çok zordu ama gezdikce agrıda gecıyo gazımıda çıkardım hemen ben