Yektaninannesi Artık bende anneeee oldummmm🥰🥰🥰minnoşuma kavuştum Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah.hamileliğim boyunca böbrek kanallarında büyüme ,oksapar kullanımı ,ve bunun gibi sorunlar yaşadım ama şimdi hepsini unuttum gitti.darısı sizlerin başına💃💃💃
Selinaymurattt Yektaninannesi maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde büyütün nasılsınız şimdi iyimisiniz kaç haftalık doğum yaptınız birde normal veya sezeryan mı oldu doğumunuz
Meltemgndvn Yektaninannesi bende 38+2 yaklaşık 1 saat sonra hastaneye yatış yapıcam oksapar bende kullandım kızımın kilo alımı dudmuş suyu azalmış bu yüzden bugün suni sancıyla açılmazsa sezeryan olucam dualarınızı eksik etmeyin sağlıkla alıyım kucağıma sizde sağlıkla büyütün inşallah 🥰👼🤰💞
Yektaninannesi Selinaymurattt 38+1 sezeryanla doğum yaptım .miniğimin bi hareketi dünyalara bedel darısı başınıza inşallah.
Yektaninannesi Meltemgndvn Rabbim tez zamanda kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.güzel haberinizi yazmayı unutmayın☺️