Kalp rahatsızlıgımdan ilk dogumumu genel anestezi ile yaptım. Bu dogumda epidural anestezi kararı verildi. Tabii ki bebegimi doğduğu an göreceğim için çok mutlu oldum. Doğum günümde heyecanım yüksekti ama ameliyathanede ekip o kadar rahatlattı ki keyfini sürmek kaldı bana diyebilirim. Epidural takılırken belde çok az bir acı oluyor ama katlanılmayacak derecede değil kesinlikle. Doğumda tüm herşeyi hissediyorsun çekiştirmeleri falan ama acı hiç hissetmiyorsun. Muhabbet ede ede doğum gerçekleşti. Güçlü bir çekiştirme hissettim o an bence bebek geliyor dedim ve ağlama sesi geldi. Bebegimi yanıma getirdiler onun sesini duygudumda onu gördüğümdeki duyguyu anlatamam dünyanın en güzel hissi. 9 ay içinde büyüttügün melegin miniğin artık kucaklarında. Sonrasında bebegim babasının yanına gitti ve benim dikişlerim yapıldı. Hepsinde bilincim açıktı. Doğumum çok güzel geçti. Bu dogumda yaşadığım tecrübeyle ilk dogumumu karsılastırdım ve genel anesteziyi asla önermiyorum. Mecbur kalmadıkça epidural olun bebeginin karnından çıktığındaki o duygunun eşi benzeri kesinlikle dünyada yok. Epiduralle ilgili soruları olan varsa seve seve yanıtlarım❤