Kumral5 2.gebeliğim oglum var 6 yasinda aslinda bebis dusunmuyordum surpriz oldu olsun bundada vardir bi hayr dedik 15 haftayi devirdik baklm 😍
Yasemin5669 Meltem_aras 8 sene sonra 33 yaşındayım ilki tüp bebekte buda tüp bebek Rabbim sağsalim versin inşallah 🥰 hepimize
Gzm14 Mom09 ilki kız 2. Erkek 31 haftalığım şu an Maysda doğm Allah nasip ederse hevesli ama bazen kıskançlk sezmiyo değilim 😀
Ozlemtpl Meltem_aras benimde şuan 4. Gebeliğim üç kızım var 19, 11, 5 yaşlarındalar 😍4.de kaza sonucu oldu😊 rabbim hayırlı evlatlar etsin inşallah 😍
Elif_Ulus Ozlemtpl sonunda 4 hamile olan biri geldi 😂 benim de iki kızım bir oğlum var 4 numara kazaya kurban 😂 yaşları da 18,14,4 ❤️
Hanife_ikranuR Meltem_aras evet Hümeyra ismi Hz Aişe annemizin lakabiymis anlamı da çok hoş ikraya da uyuyor o şekilde düşündük
Tospikkkkk Meltem_aras evet ama zor kızımı sütten kestim mama bizi çok zorluyo maddi durumum çok iyi değil bide ailemden uzak oturuyorum çok zor olucak o yüzden yinede allah büyük
Meltem_aras Tospikkkkk dedigin gibi Allah büyüktür insallah hersey yoluna girer canm🌸 Allah saglk versin..
SansliAnne Tospikkkkk Peki fitil olarak mı kullandınız hap olarak mı doktorum hap olarak kullanınca yan etkileri olduğunu söyledi