Sezerkubra Meltem_aras 2 gebeliğim bı kızım var 3.5 yaşında doğana kadar 4 yaşında olacak insallah ♥️
Kereminnannesi Meltem_aras benim 3. Gebeliğim iki kızım var 1. Ve 2. Kızım arasinda 2 yaş var şuan oğluma hamileyim aralarında 18 ay olacak 🥰🥰
Hamilebayan41 Meltem_aras benim de ikinci gebelik oğlum 15 aylık ve ben 9+4 günlük gebeyim🥰 araları çok olmasın istedim hem kardeş hem arkadaş olsunlar beraber büyüsünler istedim🐥
Mlk8 Zehra516 6 sene hiç aralıksız yazz isimli hapla korudum hic yan etkisiz bırakınca da hemen hamile kaldim
Hanife_ikranuR Meltem_aras ikinci gebeliğim 3 yaş aralarında ilk kızımın adı İkra bu kizimizin adini Hümeyra koycaz rabbim izin verirse 3 yaş Ilıcak aralarında
Esraa63 Meltem_aras vaa ilk çocuğum 9 aylıkken 2.ye hamile kaldım suan 2.1 buçuk yaşında 3.ye hamileyim 3 aylik 😃😄
bennoy Meltem_aras 2. Gebeliğim aralarında 4 yaş olacak inşallah 3 yaş olsun istiyordum o dönem de bir kaybım oldu. Bir yandan kızımı emzirirken bir yandan tuvalet eğitimi vermemiştim. Çok düsunduruyordu. En doğru zamanı Allah bilir ❤️🙏
Ylmaz Meltem_aras bnmde ikinci gebelik oğluşumla henüz cinsiyeti belli olmayan bebeğimin arasında tam 2 yaş olacak ☺️☺️
Sevcan34 Meltem_aras ikinci gebelik🙈 ben 26 yaşındayım oğlum 8 kızım da 16 haftalık 😍Aralarında 8 yaş olcak öyle istedik ❤️