Busrayuksel Meltem_aras 2 kızım normal sonuncu sezeryan oldu belkı normaldir olurum dıye beklıyorum..Olmazsam mecbur kan verırcem yada test😟 allhım 4 çocuk😩
Meltem_aras Busrayuksel dogum yaptigindan itibaren hic adet olmamamn gerekir diye biliyorum sezeryanda bebegin 4 aylik o sürecte hic oldun mu?
Esma21 Busrayuksel canım sezeryan sonrası bende öyleydim sürekli korku ile yaşardım ama belki sadece sezeryan ile öyledir
Meltem_aras Busrayuksel bir kere olmuşsun sonuçta test yaptr canım hamilemiyim degilmiyim düşüncesi daha kötü icin rahatlasin hormonlardan kaynakli da olmamis olabilrsin.
Serifeyalcin Benim de 2.hamileliğim aralarında 2.5 yaş olacak 2. Bu kadar yakın düşünmezdim ama Allah verdi ☺️ İkisi bir büyüsün diyorum su an
Meltem_aras Serifeyalcin evet bir yandan beraber büyümeleri güzel olur☺ saglkla büyüt bebişlerini cnm🌸
Esma21 mucizemizibekliyoruzz ben 25 yaşındayım 3. Gebelik ilk kızım ila 2.kizimin arasında 7 yaş var ama 3. Gebeliği istemiyodum hiç ama rabbim nasip etti 2. Kızımla 3.kizimin arasında 2 yaş olucak rabbim bı kız evlat daha verdi