Meltem_aras Alaca bende öyle istemiştim hep😄 en başta bir abi olsun diye😄 kizim oldu ama iyi ki oldu küçük arkadaşim kendisi💕bunu da haftaya ögrencez bakalim☺
ebru23 Meltem_aras benim ikinci gebeligim oglum suanda 23 aylik 2 aylik hamileyim. Kismet iste supriz geldi
medineninannesi Meltem_aras 13 yaşinda kizim 12 yasinda oglum var 24 haftalikda hamileyim prensesime 🥰
dincer17 Meltem_aras ya evet normal olanı ama ben sürekli ne yiyorsam karnıma ağrı giriyor dışkı yoluyla çıkarıyorum ishal değilim kabız da normal yapıyorum zaten ama sık olması ve karın ağrısı yapması beni tedirgin ediyor
Ayum21 Benim henüz ilk gebeliğim kendim de zaten 20 yaşındayım Allah’ın izni ile bu evladımı kucağıma alayım 2. Çocuğumla aralarında en az 3 , 4 yaş olsun istiyorum ..
Canan-serayecrin35 Meltem_aras ben son doğumumda gebelik zehirlenmesi geçirdim 7 aylık doğum yapmak zorunda kaldım 60 gün bebek kuvezde kaldı
Meltem_aras Canan-serayecrin35 yaa gida zehirlenmesi mi yoksa başka birsey mi? Bebeginiz iyi olmuştur insallah
Cnskse 15+2 günlüğüz heyecanlı ve telaşlıyım rabbim herkezin yardımcısı olsun 😊bebişlerinizi sağlıcakla alın kucaklarınıza 😊😊
ayberkay32 Meltem_aras 2. Gebeliğim bizde yaş farkı çok oğlum 15 yaşında 24 haftalıkta oğluşumuzu bekliyoruz