E_serap25 Meltem_aras ben 21 yaşında ilk gebeliğim 2.50 ayım kaldı doğuma Allah nasip ederse ikinciyi 5 sene sonra yapmayı düşünüyorum 😂😂😂💕🤲
ThsnGmz16 Ilk gebeliğim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah tabi 2. Nasip ederse bilemicem gazla 1 buçuk yaşına gelince dusunuyoruz
27-1987 Benimde 3. Gebeliğim 🥰 kazara oldu ama Allah’a şükür 🤲🏼Oğlum 11 yaşında kızım 9 yaşında sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim 🤲🏼
Ozge3747 Meltem_aras 2. Hamileliğim. İlk bebeğim 17 aylık. Şu an 28+1 haftalığım. İsteyerek olmadı bu hamileliğim. Kızım tüp bebek olduğu için bu bebeği beklemiyorduk, ama olabiliyormuş🤷♀️☺️
AsiNebi Meltem_aras benim ilk hamileliğim 2. Bebegimizi 2-3 yıl sonra düşünüyoruz Zaten daha 19 yaşınadayım daha vakit var 🥰
Canan-serayecrin35 Meltem_aras ilk bebeğimi 20 yaşında. İkinci bebeğimi 35 yaşında üçüncü bebeğimi 38 yaşında doğurdum zor oldu ilk gebeliğim hariç 2.ve 3. Gebeliklerimde ölümden döndüm
Merhus Benim 3. gebeliğim. Birinci kızım 11, ikinci kızım 7 yaşında. Üçüncü kızım da 23+3😍 Sağlıkla gelsin inşallah 🤲
Tubarif Meltem_aras merhaba benim 3. Gebeliğim kızım 9 yaşında oğlum 5 yaşında şimdi 16+5 hafta lik oldu bebeğim kıza benzetti doktorum sağlıkla gelsin inşallah 😊 ablası abisi dört gözle bekliyor😌