Hiraumut Bir buçuk yıllık evliyim. İlk gebeliğim kızlar. Bide size bisey soracağım. Ben 5 haftalık gebeyim. Bulanti kusma fln ne zmn başlıyor?
Meltem_aras Hiraumut benim ilk gebeliğimde hic olmamisti 2. De 7 haftalikken basladi 16 haftalik gebeyim hala bulantilarm var😏
Guleserrr Meltem_aras benim üçüncü gebeliğim 🥰 birisi 4 bucuk yasında birisi 2 bucuk yasında birisi de henüz doğmadı daha 9 haftalık ☺️
Sevderay Benim ikinci gebeliğim aralarında tam 9 yaş olacak. Tek çocuğa karar vermiştik ama oğlumun ısrarlarına boyun yedik o kadar istiyorki karnımda 7/24 eli😁 rabbim sağlıkla kavuştursun abi kardeşini inşallah💕
Mukocetin Meltem_aras Meltem_aras benim ikinci gebelik bir oğlum var Allah nasip ederse birde kızım olcak aralarında 15 yaş var benim yaş 33 ikinci Gebelik sürpriz oldu. 😊
Mukocetin Mukocetin Meltem_aras aynen canım çok büyük Bir mutluluk dört gözle bekliyoruz rabbim hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almamızı nsip etsin 🤗😍
Hilal2205 Meltem_aras 2. Gebeliğim 33 haftalık hamileyim bi oğlum var şimdide kızım olcak aralarında tam 4 yaş olcak 😍
Gamze84 Benim 3.gebelik 2 tane kızım var yaşları 13 ve 12 uzun süre aradan sonra süpriz oldu uzun yıllar ara verincede ayrı tatlı bi heycan oluyormuş yaş 36