Meltem_aras Merhaba kızlar👋 Sizin kaçıncı gebeliğiniz😍 2. ise yaş aralığını nasil tercih ettiniz merak ettim😀 Benim 2. gebeliğim bir kızım var aralarında 6 yaş olucak inşallah☺ ya sizin?
Buket4517 Meltem_aras benim 3 gebeliğim kızım 12 yaşında oglum 6 yaşında hepsınle 6 şar yaş var aralarında ☺️🥰
Mesutnur15 İkinci gebeligim aralarinda 5 yaş olucak Allah izin verirse kizimin kardeş aglamalari sebebiyle düşündüm yoksa daha düşünmüyordum ☺️
Meltem_aras Mesutnur15 aynen benim kızımda çok kardeş istiyordu en çok onun için istedim 2 çocuk ideal ya🤗
Zeynepela1 Mesutnur15 benim kızım da 5 yaşında bende sırf onun için düşündüm 2. Kızım geliyor şimdi 😍
Cansu64 Mesutnur15 bizde öyle yaa 8 yaş var aralarında kızım istiyor diye düşündük simdi 4.5 aylık hamileyim
Mom09 Meltem_aras aynen bende tam rahat ettim dediğim zamanda sil baştan herşeyi düşünüyorum inşallah kolay adapte oluruz sürece bizde büyük çocuklar da :)
Mukocetin Meltem_aras Meltem_aras benim ikinci gebelik bir oğlum var Allah nasip ederse birde kızım olcak aralarında 15 yaş var benim yaş 33 ikinci Gebelik sürpriz oldu. 😊
Dondu86 Meltem_aras 3 uncu gebeliğim evet zor oluyor ama buyuk oğlum 13 yasinda küçük oğlum 4 yasinda suan 2 aylık hamileyim. Umarım 2 inci bebeegimde cok zorlandim bu daha rahat olur
Tospikkkkk Ikinci gebeliğim aralarında 1,5 yaz olucak kaza magduruyum yinede çok şükür allah varlıkla sınasın yoksullarını göstermesin
Tospikkkkk Meltem_aras evet ama zor kızımı sütten kestim mama bizi çok zorluyo maddi durumum çok iyi değil bide ailemden uzak oturuyorum çok zor olucak o yüzden yinede allah büyük
LaleDeniz Cidemkisa yaa benimde kızım var 2. Hamileliğimmm kızımla oğluşumun arası tam 3 yaş 3 ay olucakk ❤️❤️
Dilek58 Meltem_aras ikinci gebeliğim ilk oğluşumla 4 buçuk yaş olucak kızımla nasipse biz şimdiden alıştırma yapıyrz abiyle doğmadan çok seviyor meleğim hayatım diye seviyr karnımı 🥰 şimdilk doğunca neler olur Allah bilir 😂
Meltem_aras Dilek58 yaaa maşallah💕 bizim kızda aynen öyle sen doğunca sadece emzir bana ver ben bakarım diyor🤷♀️😅
Dilek58 Meltem_aras ayyy aynı aynıı annecim sen uyu gece ben sallarım beşikte canım kardeşimi diyorr altını ben değiştiririm elbisesini ben giydiririm diyor inşallah doğuncada böyle olurlar ben kıskançlık olmasın diye kızıma alıcaklarımı beraber alıyrm annecim bu çok güzel bunu alalım canım kardeşime diyor hadi oğlum kardeşine hediye alalım diye alıyrm 😂