[silindi] Bebebebe Bende atlattım ama ciğerlerime inmedi çok şükür hiç bi tedavisi yok sadece çok ağrın olduğunda parol içebiliyosun onun dışında günlük bir limonu ılık suyun içine sıkıp iç ve bol su tüket
zeytinkiz Bebebebe benim karantinam pzar günü bitti ama öksürük hiç olmadı canım bende evde meyve içecek ile atlattım ilaç yok.
Magnolina Bebebebe ben zature oldum ciğerlerime indi 34 haftamda hastanede yattım on gün makinelere bagliydim sorun varsa yardımcı olayım gebelere özel ilaç varmis ondan aldırdı doktor
mothers_baby2021 Bende yeni atlattım.Öksürüğüm vardı ve hala geçmiş değil. Bol bol yeşil biber,yeşil sebzeler tüketin bol bol su ve dinlenin hep .Hiçbir şey yapmayın halsizlik çok fazla oluyor :(
Magnolina damlaaltinay bebeğin gelişimi durdu malesef 8. ayım bosa gitti şimdi kilo aldirmaya çalışıyorum ☹️ sağlıklı ya küçük bebek daha çabuk gelisir çok şükür bununla atlattığıma kurban kesildi hastaneden çıkınca burda yazılanları okuyorum yok portakal ye yok parol iç o kadar basit değil çok dikkat edin arkadaşlar
Bebebebe Magnolina kaçıncı günümde indi nasıl başladı . 7. günüm ama hafif öksrük var bazen kuru bazen dolu gibi
Magnolina Bebebebe 7. Güne kadar olmadıysa olmaz inşallah ben nefes alırken ciğerlerim batıyordu nefes alamıyordum tat koku ateş hiç olmadı boğaz ağrısı ve nefes alamama oldu
Gamze0666 Bebebebe canım bol yeşillik ye bı yakınınızın cigerlerine inmişti hastanede yatıyordu doktor yakınlarından yemesi için yeşillik istemişti bol bol tukettirdi
Magnolina Bebebebe geçmis sayılır artık karantinan bitince hemen kadın dogumcuna git bebek büyümüş mu baksın
Magnolina Bebebebe sırf bebek etkilenmesin diye hastane yemeği yedim evden çorba geldi dışardan da söyledim ona rağmen kilo verme derecesine geldim bebek de etkilendi tabi büyümesi durdu bir ay ama herkeste olmuyor ben çok ağır geçirdim
Nesuk Ben de 35. Haftada hala karantinadayım.12. Günüm olmasına rağmen öksürük hala var. Çok şiddetli değil ama yine de korkutmuyor değil. Allah hepimize şifa versin