Cigdemmom Pringles aşığıyım yedim bir kuyuyu utanarak söylüyorum sizler de yiyor musunuz 😅 ama bir yandan sabahtan beri hareket etmeyen bebeğim tekme mangalı yapti beni cips yedikçe 😅
zeytinkiz Cigdemmom Pringles bana hep çok tuzlu geliyor ya 🤭 ben lays kırmızı paketçiyim 😆 15 günde ayda 1 falan yiyiyorum büyük paketlerden 🤭
-mercimekveannesi Cigdemmom haha bence kötü hisetme ben bulantımdan dolayı çprba dılında bir şey yiyemiyorum ama canım bir kere çok çekti oturup bir kutuyu bitirdim 🥺 arada bizde yaramazlık yapabiliyoruz 😂😂
Hmsrqw Cigdemmom bende yerim 🤭 yaa olsa yesem akşam iş çıkışı alayım 🤣🙈 bazen üst üste yiyince eşim kızıyo haftada 1 ya da abartma durumuma gçre 1 ay yasak diyo 🤣
Cigdemmom zeytinkiz tuzlusunu yiyorsunuz bir kere bende onu yanlışlıkla almıştım acılı olanı var aman allahım 😝😝😋😋😋
Hmsrqw Cigdemmom yok ben yapmıyorum tamam genelde sağlıklı besleniyoeum ama istediğimi de yerim 🤣🙈 ben kızım için sigara içmiyorum yiyecek için vicdan yapamam 🤣
Gokceeeee-_ Cigdemmom Pringles değil de ketçaplı cipsiyi çok seviyorum ben de bu aralar cipsi yasağını çiğnedim çok özlemişim valla arada güzel oluyor benim bebeğim de hep yedikçe tekme attı 😊
Minikannebsr Cigdemmom ayy 19 hafta herşeyden uzak durdum ama artık canım çekiyo hatta eşimi aradım biraz önce eve gelirken lays al bana diye adamda şok oldu.