Murvetdundar 13+2 haftaligim tarama testi yaptırdım korkuyorum kızlar yüreğim ağzım da iki doktora gidiyorum özel bide devlet iki doktor da bebek iyi gelişimi iyi dediler ama ister istemez korkuyorum kötu çıkmaz inşallah dua eder misiniz
UralAybars0921 Murvetdundar ikili test mi yaptırdın tatlım? Benim de bugün sonuç çıktı. O bekleyişi ben de yaşadım. Allahım sağlıkla kucağına aldırsın canım 🙏🏻
ug_fa-3diplomalianne Murvetdundar korkma canım bol bol dua et kendine stres yapma sen stres yapıp üzülünce minik meleğinde hissediyo ve yaşıyo tamam mı inşaeAllah bebiş çok iyidir
zeynepozcn Murvetdundar sen kötü düşünme canım ağır falan kaldırma bol bol istirahat et kötü bir şey olmaz sıkma canını
Adilekorkmaz Murvetdundar benim bildigim kadariyla ilk once ayrintili ultrason yapiliyor ardindan kan aliniyor
Adilekorkmaz zerana bilemiyorum ben cam ve sakurada yaptirdim ikili testimi ilk once prinataloji bolumunden randevu aldim ayrintilu ultrason yapildi organlarina vucut gelisinine bakildi en onemli ense kalinligi denildi sonra kan alindi
zerana Adilekorkmaz ense kalınlığı ölçümüyle ayrıntılı ultrason farklı şeyler :) ayrıntılı ultrason tüm organların gelişiminin detaylı incelendiği 45 dakika süren bir test