-mercimekveannesi Minel321 bende 13+1 im akşamları görsen 5 aylık gibi kocaman oluyor şişiyorum sabah puff sönüyorum 😂 benim başladı yavaş yavaş pantalonlarımdan anlıyorum bunu
Semashbl Minel321 benim 15 den sonra kendini göstermeye başlamıştı 18 baya belirgindi kişiden kişiye değişiyor sanırım
Minel321 meraklianne1 meraklianne1 internette görüyorum 12 haftalık olanların bile nasıl karnı var , diyorum acaba bende mi bir anormallik var diye
ratatosk Minel321 23 haftalık oldum ikiz olmasına rağmen daha 1 2 haftadır dışarıdan ancak belli hamile olduğum
Senayyalcin Minel321 Daha çok erken bebek 200 gram bile değil göbek nasıl çıksın benim 7-8.aylarda zor belli oldu
Serpilbb Senayyalcin bebek değil canım rahim çok daha büyük oluyor bebekten. Mesela ben 16. Haftadayım bebek patates kadar ama rahim daha büyük onun sertliğini göbek deliğinin alt tarafından başlayarak hissedebiliyorum.
Dyguuuuuu Minel321 16.haftaya giricem benim de belli değil daha😂 ama bazılarının iç karnı geniş oluyormuş. 7 aylık hamile olupta karnı belli olmayanlar var. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil canım
Serpilbb Minel321 benim 14. Haftadan başladı ayva göbeği gibi normalde giydiğim pantolonlarımın beli sıkmaya başladı şimdi 16. Haftadayım biraz daha belirgin. Kişiden kişiye değişiyor 😄
Minel321 Tuba04 Tuba04 sadece bazıların erken çıkıyor bazıların geç çıkıyor ,bu bir merak konusu değilse neden bu konu başlığına girip yorum yapıyorsun ki demek ki sende de yorum yapma merakı var
Soe Minel321 benim 14ten sonra hafif hafif çıkmaya başlamıştı biraz şişkinlikte oluyor şimdi 22+3üz belirgin bir göbeğim var. Kişiden kişiye değişiyor zayıflarda daha çabuk belli oluyor