Annesininkuzusu01 Merhaba 4+1 günlük hamileyim hesaplarıma göre henüz doktora gitmedim Pazartesi 16 bugün 50 çıktı sizce düşük mü ilerliyor?
Dilekcnkn Annesininkuzusu01 canım bence iyi ama benim 13 dü 5 gün sonra yaptım 333 dü o gün keseyi gördüm zaten bence bu konu hakkında sağlık ocağındaki hemşiren ile takipte kal folik asitte al yükseliş güzelce 1-2 haftaya doktoruna gidersin hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın
ug_fa-3diplomalianne Annesininkuzusu01 senin hesabınla olmaz kuzum 2 günde bir kan testinin yenilenmesi gerekiyo ki her seferinde en az 2 katı yükselmiş mi
Nursel725 Annesininkuzusu01 hayır canım gayet normal ilerliyo Annesininkuzusu01 16 32 64 olucakmıl ama bi gün erken yapmışsın 50 gayet normal bence
Annesininkuzusu01 Dilekcnkn Onlar normal diyorlar ama ben yinede endişeleniyorum işte aylarca bekleyince bir aksilik mi olacak diye korkuyorum😔
Dilekcnkn Annesininkuzusu01 öyle valla bende kalp atışını duyana kadar yani diken üstündeydim desem yeridir 3 hafta üst üste hastahaneye gidip durdum rabbim seninde yüzünü güldürsün dua eden ellerini boş çevirmesin inşallah ☺️