Larinnaz SevdaSezer 5000 tl sezeryan fiyatı aldım.150 tl muayene ücreti.ama melih beydede dopum yapsanız ve özel oda tutsanız paralı tabi 5000 tutmaz ama 3000 tutar bence
SevdaSezer Larinnaz doktor sağolsun hiçbir konuda düzgün cevap vermiyor ki. Şimdi memlekette annemlerdeyim. Dönünce başka doktor başka hastane bakacam. Oğlumda hiçbir şey istediğim gibi olmadı ne yazık ki. Bu sefer bakalım nasıl oluyor
Larinnaz Mervee26 bnm deraylı ultrasyondada bana bilgi vermek yerine yanındaki asistanla bambaska bi konu konusuyordu 🙈
Mervee26 Larinnaz ne diyim benim de başıma geldiği için yapabileceğini biliyorum. Bazı doktorlar için deneğiz, ders materyaliyiz sadece,anne gözüyle görmüyorlar🤷🏻♀️
ikizgebe Larinnaz gürlifa gitmeseydi ayrılmazdım hayatta adamdan, beni o kadar rahatlarmıştı ki sanki psikolojik destek alıyo gibi
ikizgebe Larinnaz benim İkiz gebeliğim riskli olduğu için ramazan bey gidince acıbademde prof ahmet cantuğ çalışkana geçtim canım
SevdaSezer Ailem ağrı da oturuyor. Doktor araştırdım burda muayene olmak için. Muayene ücreti 75 lira. Doğum en fazla 1500 2000. Eskişehir niye böyle uçmuş anlamadım
ikizgebe Larinnaz ikizlerim olacak yoğun bakım ihtiyacı olma ihtimali çok yüksek , acıbademin yenidoğan yb ünitesi çok iyi ondan kaynaklı
Mlkrfk Larinnaz gürlife istiyorsanız Ramazan beyi öneririm çok muhteşem bir doktor. Ama hastane açısından yorumları pek iyi değil doktor mükemmel ama